hits

Hormonbehandling

  • 25.07.2016 kl. 08:53

God morgen <3

I dag skal jeg hive meg rundt og gå en lang tur med Kokos før vi tar turen til Malmøya! Det er meldt så knallvær og Jon Anders har fri en uke til. Denne uken skal jeg jobbe litt, men jeg skal først og fremst nyte dagene med ham. Jeg er så stolt av kjæresten min som har kommet inn på politihøyskolen til høsten! Det blir en veldig ny hverdag for oss, så jeg er veldig spent! Jeg er jo vant til at han jobber og da har man endel fritid faktisk, nå blir det nok mindre tid sammen, så jeg er litt spent på det. Først og fremst er jeg så glad på hans vegne, dette blir utrolig bra!

Ettersom jeg har vært på ferie har jeg jo ikke fått delt den nyeste filmen fra Gravid – uke for uke! Denne gangen forteller jeg om min første hormonbehandling, hvorfor den ikke virket og hva jeg gikk gjennom. Jeg har hatt veldig nytte av å lese andres erfaringer og ikke minst få meldinger og snakke med andre som har gått gjennom det samme. Det er sikkert litt kjedelig for noen å lese om, men samtidig synes jeg dette er et såpass viktig tema å belyse, at selv kvinner som ikke går gjennom det samme eller ønsker seg barn kan ha godt av å høre om det ;)

Jeg håper dere liker filmen <3

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helene Ragnhild

Velkommen! Jeg heter Helene Ragnhild og har en stor lidenskap for naturlig mat og sunn livsstil, og en bachelorgrad i ernringsfysiologi. I denne bloggen vil du finne inspirasjon til leve sunnere, lytte til din egen kropp og finne hverdagslykke. Jeg hper jeg kan inspirere nettopp deg<3 Etter flere r som prver er jeg endelig gravid! Flg gjerne min reise mot bli mamma februar 2018 <3 Kontakt: helene.ragnhild@gmail.com

Sk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no