hits

Vinn sommerprodukter fra Supernature (avsluttet)

  • 18.07.2016 kl. 15:47

Hei kjære <3

Jeg nyter late dager i Spania med min kjekkas. Her er det ikke wifi, og selv om det først setter i gang panikkangst hos meg, er det jo faktisk nødvendig for at jeg skal kunne koble ut. Det trenger vi jo alle noen ganger, eller hva? Men jeg klarer ikke å holde meg helt unna, så i dag kommer det en sommerkonkurranse til deg som klikker inn her.

I samarbeid med supernature deler jeg ut 4 herlige produkter du kan kose deg med i sommer! Aloe vera, chlorella, premium bitter og supersnack. En fantastisk pakke, perfekt for deg som ønsker en balansert mage og masse energi i sommervarmen.

DSC07367Det er nesten alle produktene jeg har med i kofferten, mer om dette i neste innlegg!

For å vinne disse produktene må du kun svare meg på et spørsmål; hva ønsker du å lese mer om her på bloggen etter sommeren? Kom gjerne med forslag til temaer, filmer eller oppskrifter dere kunne tenke dere! Jeg velger ut det forslaget jeg synes er aller best, så her er det bare å være kreativ :)

Lykke til og stor klem fra en sommerbrun og veldig glad jente <3

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helene Ragnhild

Velkommen! Jeg heter Helene Ragnhild og har en stor lidenskap for naturlig mat og sunn livsstil, og en bachelorgrad i ernringsfysiologi. I denne bloggen vil du finne inspirasjon til leve sunnere, lytte til din egen kropp og finne hverdagslykke. Jeg hper jeg kan inspirere nettopp deg<3 Etter flere r som prver er jeg endelig gravid! Flg gjerne min reise mot bli mamma februar 2018 <3 Kontakt: helene.ragnhild@gmail.com

Sk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no