hits

Dagens viktigste mltid - frokost tips

  • 12.07.2016 kl. 09:19

At frokost er dagens viktigste måltid er et gammelt utsagn, men for meg stemmer det på en prikk! Jeg elsker frokost og må ha det hver eneste dag, klarer meg bare ikke uten. Den kan dessuten ikke bestå av bare frukt, havregrøt eller frokostblanding. Jeg trenger proteiner og fett i form av egg, suppe, en næringsrik smoothie eller til og med middagsrester. Dette gir meg langvarig energi og fokus utover dagen.

Frokost tips

frokost tipsI går startet jeg dagen med min hjemmelagede gulrotsuppe med hjemmekokt kraft, søtpotet, løk og ingefær. Jeg har bløtlagt og tørket en stor pose gresskarkjerner og disse elsker jeg å strø over. Ved siden av hadde jeg kefir, cottagecheese og bær som jeg toppet med kanel, en dråpe stevia og mase ceylon kanel. For en luksus sier jeg bare! Det høres sikkert veldig komplisert ut, men dette tok meg to minutter å slenge sammen.

frokost tipsÅ nyte frokosten i sofen med et blad, serie eller en bok er noe jeg virkelig setter pris på. Jeg er fullt klar over at dette er noe som vil forsvinne med tiden, så jeg nyter det mens jeg kan. Det er vel en tid for alt i livet?

frokost tipsHva er din favorittfrokost?

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helene Ragnhild

Velkommen! Jeg heter Helene Ragnhild og har en stor lidenskap for naturlig mat og sunn livsstil, og en bachelorgrad i ernringsfysiologi. I denne bloggen vil du finne inspirasjon til leve sunnere, lytte til din egen kropp og finne hverdagslykke. Jeg hper jeg kan inspirere nettopp deg<3 Etter flere r som prver er jeg endelig gravid! Flg gjerne min reise mot bli mamma februar 2018 <3 Kontakt: helene.ragnhild@gmail.com

Sk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no