Om meg

  • 04.07.2016 kl. 09:42

Om meg

Hei!

Processed with VSCOcam with a5 preset

Velkommen hit og takk for at du leser bloggen min :)

Jeg heter Helene og er 27 år. Jeg er utdannet med en bachelor i ernæringsfysiologi og elsker å inspirere andre innen mat, helse og hverdagslykke. Etter 8 års kamp har jeg kommet ut av sykdommen ME ved å spise et optimalt kosthold (for meg) og bruke mental trening. Du kan lese mer om min reise i dette innlegget. Her kan du lese mer om kosthold og ME. Jeg trodde i mange år at dobbel null yoghurt og blodslit på gymmet var veien til drømmekroppen, men endte med en sliten kropp som holdt på både vann og fett. Nå har jeg funnet min vei og har fått hormonene i balanse, sukkersuget under kontroll, energi i lange baner og et humør som er på topp!

For tiden bor jeg i Oslo med min samboer og våre to hunder, Kokos og Perle. Jeg elsker å lage mat, prøve nye helsetrender og gå lange turer. Jeg er en ekte ernæringsnerd og fullførte akkurat min utdannelse med rent A snitt. Våren 2016 starter jeg mitt eget firma, heleneragnhild AS og satser på inspirering og veiledning på heltid.

Det siste året har jeg blogget om min fertilitetsreise og mitt ønske om å bli mamma. Du kan gjerne følge meg på youtubekanalen "Gravid - uke for uke"!Jeg startet denne bloggen for å dele disse interessene og inspirere flere til god helse gjennom matglede, nytelse og godfølelse. Først var jeg redd for å bli en blogger, men etter å ha fått så mye positiv tilbakemelding bærer jeg nå denne tittelen med stolthet! I dag er jeg ambassadør for Supernature og har samarbeid med Soma Nordic, Éminence og Third Wave Nutrition.

Hvis det er noe du lurer på er det bare å legge igjen en kommentar eller ta kontakt!

Klem fra meg <3

Ønsker du et samarbeid med meg kan du sende mail til: helene.ragnhild@gmail.com

14 Kommentarer

Camilla stubberød

04.10.2016 kl. 22:47
Hei. Jeg ser du er eringsfysiolog . Jeg har nettopp fått påvist lavt stoffskifte, og har forstått at vis det skal bli bedre så bør man legge om kosten. Men det står så mye på nette at man kan bli helt ør. Er det noe spesielt man bør følge ? Håper på svar. Mvh Camilla

Helene Ragnhild

05.10.2016 kl. 08:42
Camilla stubberød: Jeg er ernæringsrådgiver ;) hvis du ønsker veiledning kan du sende meg en mail på helene.ragnhild@gmail.com
Hilsen Helene

Renate

11.01.2017 kl. 12:55
Hei! Jeg tok nettopp ditt gratiskurs, bli kvitt ditt søtsug. Jeg er kjempe fornøyd og syns det er veldig mange gode tiltak man kan gjøre i en travel hverdag. Ville bare legge fra meg en liten positiv kommentar. Jeg har fulgt deg i et par mnd nå, over snap og her på bloggen og dette er den eneste bloggen jeg noen gang kommer til å lese. Håper du har en god dag. :)

Hilsen Renate.

Helene Ragnhild

12.01.2017 kl. 08:13
Renate: Wow, så utrolig koselig å få høre!! Stor klem <3

Susanne

22.01.2017 kl. 15:35
Du er så inspirerende!! <3

Helene Ragnhild

22.01.2017 kl. 17:53
Susanne: Tusen takk :)

Lena

29.01.2017 kl. 20:21
Hei. Har lest bloggen din en stund nå, og du er utrolig inspirerende! Jeg har et spørsmål som jeg håper du kanskje kan svare på; jeg har lenge hatt lyst til å ta en utdanning innen ernæring, men da jeg ikke har realfag er ikke klinisk ernæring et alternativ for meg. Jeg har lest mye om bacheloren og har rett og slett fått inntrykk av at du ikke "kommer noe vei" med den.. ser at du har eget firma, men tenkte kanskje at du har noen venner/bekjente fra studiet ditt som har fått jobb eller ikke fått jobb? Det er så vanskelig å få riktig informasjon om dette på nettet, og det er jo veldig synd å gå 3 år på skole uten å få jobb..

Helene Ragnhild

29.01.2017 kl. 20:25
Lena: Jobb er ikke noe som kommer dalende ned i fanget ditt for å si det slik ;) men det gjelder fraktisk de som har gått klinisk også (i forhold til det jeg har hørt). Det kommer helt an på hva du gjør. Det er masse realfag på bachelor bare så det er sagt også, så om det er noe du ikke liker ville jeg faktisk valgt noe annet :)

KostholdsBloggeren

14.02.2017 kl. 13:11
Koselig og fin blogg. Mye bra informasjon og oppskrifter. :)

Helene Ragnhild

14.02.2017 kl. 21:43
KostholdsBloggeren: Takk <3

Tyssa

20.04.2017 kl. 00:16
Hei! Er det sånn å forstå at du er utredet og fått diagnosen ME lege?

Mvh

ME mamma

Helene Ragnhild

20.04.2017 kl. 09:17
Tyssa: Ja, det stemmer. Jeg har diagnosen fra overleger ved både Ullevål, Riksen og Aker sykehus.

Therese

17.08.2017 kl. 22:47
Heisann! Har du en plass på bloggen du lagrer oppskriftene du legger ut? Kan ikke finne en fane med "kategorier". :-)

Helene Ragnhild

18.08.2017 kl. 08:39
Therese: På pc finner du den til høyre ;)

Skriv en ny kommentar

Helene Ragnhild

Velkommen! Jeg heter Helene Ragnhild og har en stor lidenskap for naturlig mat og sunn livsstil, og en bachelorgrad i ernæringsfysiologi. I denne bloggen vil du finne inspirasjon til å leve sunnere, lytte til din egen kropp og finne hverdagslykke. Jeg håper jeg kan inspirere nettopp deg<3 Etter flere år som prøver er jeg endelig gravid! Følg gjerne min reise mot å bli mamma februar 2018 <3 Kontakt: helene.ragnhild@gmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits