Jeg gikk på en smell

Forrige uke gjorde jeg noe jeg hadde lovet meg selv at jeg ikke skulle. Jeg har egentlig sagt a jeg ikke skal kjøpe noe babygreier, ingen bodyer, ingen luer, ingenting. Den dagen jeg gjør det skal det være noe koselig, noe jeg kan dele.

På fredag endte dette bladet likevel plutselig i kurven min. Litt som en sjokolade bare plutselig kan havne der? Det var så fristende med den lekre forsiden, det lille nurket og de fine fargene. Jeg følte meg jo nesten som om jeg stjal, jeg har jo ikke rett til å kjøpe dette?Babydrøm kommer jo bare ut noen ganger i året, og det var så mange ting jeg hadde lyst til å lese om. Derfor kjøpte jeg det. Jeg vil så gjerne være medlem i denne mammaklubben jeg.

Vi ble sittende å bla litt i bladet sammen på lørdag, jeg og Jon Anders. Det skal jo skje, vi må jo bare håpe på det. Selv om begge navnene er bestemt for lengst er det så koselig å sitte og prate om, titte på babyrom og lese om fødsler.

Neste blad kommer ikke før i mars, er det lov å håpe at det skjer noe før den tid tro?

I dag skal jeg på ingefær live, og før den tid har jeg en to do list som er lengere enn jeg skulle ønske. I tillegg har jeg klart å bli skikkelig syk. Det er jo ikke så lurt å peise på når en ikke føler seg bra, så kombinert med litt lite søvn og stress har kroppen bare sagt stopp i dag. Derfor blir det sofajobbing med mange pauser.

Jeg håper du får en fin dag i det nydelige været, tusen takk for at du titter innom her <3
 

16 kommentarer

Føler sånn med deg altså. Har vært der selv. Ønsker deg masse lykke til. Ikke gi opp håpet! Slenger på en god bedring også.

Hege: Tusen takk Hege <3

Marielle Bratthammer: <3

God bedring og masse lykke til <3

Zsuzsanna: Tusen takk <3

Åh, fine deg! Jeg er sikker på at det blir deres tur snart :) Og at du kjøper blad og gleder seg slik du gjør kan du bare se på som positivt. Du stiller godt forberedt når testen er positiv. Tenk på alle mammaer der ute som ikke er forberedt psykisk - det er kanskje ikke en situasjon man ønsker å være i.. prøv å se det litt på den måten :)

Det går nok til slutt skal du se <3

God bedring ^^

Det blir snart din tur..:) Det er jeg rimelig sikker på...;)

God bedring.. Ta vare på deg ❤️

Snart er det din tur 😊 Du har ikke gått på en smell, jeg kaller det visualisering og det er sunt 😊

Åh, Så koselig og fint inlegg<3 gleder meg veldigt til den dagen dere skall få bebi:)

<3 Snart blir det din tur!

Åh! Dette synes jeg var ganske rørende, har vært oppi en lik situasjon selv, det er håpløst når det står på. Jeg ønsker dere all lykke til, en dag skjer det, da blir livet aldri igjen det samme <3

Maria: Tusen takk for at du delte med meg Maria <3

Skriv en ny kommentar