Sukkerfritt syltety med kirsebr

  • 22.10.2016 kl. 19:09

Foredraget gikk s bra i dag, jeg koste meg virkelig!! Tusen takk for alle lykkenskninger og til alle som kom og hrte p!

Over til en enkel, men deilig oppskrift:

Hver gang jeg finner frosne kirsebr p butikken m jeg nesten hoppe i taket, det er jo s godt! Jeg elsker ha det i smoothie, men her om dagen fikk jeg en ny id. Hvorfor ikke lage deilig syltety jeg kan ha p pannekakene mine?

Dette syltetyet er veldig enkelt, men utrolig deilig. Selv synes jeg brsmak er s godt at jeg ikke trenger mye stning, men det er bare smake seg til mengden selv.

Kirsebrsyltety uten sukker

♥ 200 - 300 gram kirsebr

♥ Stevia, kokosblomstsukker, sukrin eller annen stning

♥ En ts chiafr for f et stivere syltety (kan slyfes)

Putt brene i en liten kjele og varm dem opp. Nr de er varme (trenger ikke koke), stavmikser du til du fr konsistensen du snker. S smaker du til med stning. Jeg brukte tre drper stevia. TIlsett chiafr og rr godt.

Syltetyet holder seg i kjleskapet i ca 5 dager, men du merker om det blir drlig.

Jeg har funnet frosne kirebr fra eldorado p bde kiwi og meny.

Ha en nydelig lrdagskveld! Selv sitter jeg i hotellsengen med et glass prosecco og skal staks ut og spise i Stavanger <3

10 Kommentarer

Victoria

22.10.2016 kl. 21:43
Ser kjempe god ut! :D

Helene Ragnhild

23.10.2016 kl. 22:49
Victoria: Det er s digg <3

Linn

22.10.2016 kl. 22:30
Digg!👌🏼

Helene Ragnhild

23.10.2016 kl. 22:49
Linn: Jeg s du laget med jordbr her om dagen, det er s sykt godt det ogs <3

Elisabeth

22.10.2016 kl. 23:09
Tusen takk for et sprudlende og interessant foredrag i dag, det var veldig inspirerende. Av og til trenger man bare det lille puffet for komme i gang igjen (med fermentering og kraftkoking for min del), og det fikk jeg i dag. Ellers ville jeg bare si at du har en egen evne til fortelle om komplekse saker p en enkel mte - og det er en kunst!

nsker deg en fortsatt fin kveld :-)

Helene Ragnhild

23.10.2016 kl. 22:48
Elisabeth: Det tar jeg som et kjempekompliment!! S koselig hre at du ble inspirert <3

Maria

23.10.2016 kl. 09:45
Har du noen butikker i Oslo hvor du bruker finne kirsebrene? Jeg har lett i noen kiwier og menyer -uten finne!:)

Helene Ragnhild

23.10.2016 kl. 09:57
Maria: Meny ringnes park :D

Anne

26.10.2016 kl. 07:22
Bruker du samme fremgangsmte nr du lager av jordbr feks?

Helene Ragnhild

26.10.2016 kl. 09:54
Anne: Ja, gjorde det i gr :D det smaker s godt! jeg tok en hel pose (500g), 2 drper stevia og en ss chiafr :D

Skriv en ny kommentar

Helene Ragnhild

Velkommen! Jeg heter Helene Ragnhild og har en stor lidenskap for naturlig mat og sunn livsstil, og en bachelorgrad i ernringsfysiologi. I denne bloggen vil du finne inspirasjon til leve sunnere, lytte til din egen kropp og finne hverdagslykke. Jeg hper jeg kan inspirere nettopp deg<3 Kontakt: helene.ragnhild@gmail.com

Sk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits