hits

Lettfordyelige pannekaker - uten sukker, gluten og melk

  • 24.10.2016 kl. 08:04

Etter at jeg begynte p en ny matplan har jeg spist disse pannekakene sikkert 5 ganger i uken. Det har blitt min faste frokost, for hva er vel mer luksus enn deilige pannekaker hver morgen?

Jeg har delt oppskriften fr, men siden det stadig tikker inn sprsml deler jeg gladelig igjen ;)

Pannekaker uten sukker, gluten og melk

♥ Fr jeg legger meg blander jeg en dl havregryn og en dl vann eller ustet mandelmelk (du kan bruke hvilken melk du vil) i en skl. Hvis du har kan du tilsette en 1/4 ts surdeigspulver eller litt surdeigsstarter. Jeg tilsetter ogs et dryss salt. Rr godt, dekk til og la dette st fremme p benken til morgenen etter.

♥ P morgenen tilsetter jeg et dryss kardemomme, en 1/8 ts natron og 3 egg. S stavmikser jeg dette sammen.

♥ Jeg steker pannekakene som tre ganske store pannekaker i smr og topper dem med hjemmelaget syltety. I dag hadde jeg bjrnebr og bringebr, og oppskriften p kirsebr finner du her.

Nr du bltlegger og eventuelt bruker surdeig blir kornet lettere fordye og mer nringsrikt! Magen min er i hvert fall glad :)

N er det deilig vre hjemme <3 Jeg har masse jobb gjre i dag, men frst skal jeg flge Jon Anders til skolen med hundene, en tur p Fryaklinikken, trene og shine leiligheten!

Jeg hper vre i gang med ny syklus om et par dager slik at jeg snart kan f en egglsning! Har jo ventet en halv evighet, kom kom kom <3

17 Kommentarer

elisebr

24.10.2016 kl. 10:24
Nam! S gode de s ut! :)

Helene Ragnhild

24.10.2016 kl. 10:51
elisebr: Himmelsk frokost!

Martine Ellefsen

24.10.2016 kl. 10:46
Det s godt ut :)

Helene Ragnhild

24.10.2016 kl. 10:51
Martine Ellefsen: Det er de <3

Victoria Larsen

24.10.2016 kl. 12:30
Ser kjempe gode ut! :D

Helene Ragnhild

24.10.2016 kl. 14:14
Victoria Larsen: De er s gode <3

Monica

24.10.2016 kl. 17:59
Har laget disse med kokosmelk, men har enda ikke bltlagt de over natten. Gr det fint bltlegge i kokosmelk p kjkkenbenken? Eller blir kokosmelken drlig i romtemperatur?

De er kjempegode, jeg pleier varme opp blbr til pannekakene, nam! Er s deilig fle at de metter i flere timer!

Helene Ragnhild

24.10.2016 kl. 19:35
Monica: Blir nok ikke drlig nei ;)

annelise

24.10.2016 kl. 22:50
noe man kan bruke i stedet for surdeigstarter/-pulver? aner ikke helt hva det er :P :)

julie

25.10.2016 kl. 04:45
Har ikke s mye erfaring med surdeigstarter heller. Gi dette mer smak, evt mer nring? :) Kan man gjr det samme med vafler?

Helene Ragnhild

25.10.2016 kl. 21:16
julie: Surdeig gjr bakst osv lettere fordye og mer nringsrikt! Her synes jeg ikke det pvirker smaken :)

caroline

25.10.2016 kl. 12:02
Hva med oss som ikke tler havre? kan man bruke noe annet godt? =)

Helene Ragnhild

25.10.2016 kl. 21:14
caroline: du kan sikkert bruke annet mel :)

Kine

25.10.2016 kl. 13:45
Kan man bruke havremel ? :) Vil du si at dette er en porsjon ?:)

Helene Ragnhild

25.10.2016 kl. 21:12
Kine: Det er en porsjon ja :) du kan bruke havremel!

Jasmin

26.10.2016 kl. 19:14
Hei! I steden for surdeigspulver, kan jeg bruke epleeddikk? Eller delegger jeg dem da tro? :)

Helene Ragnhild

26.10.2016 kl. 20:41
Jasmin: Det kan du :)

Skriv en ny kommentar

Helene Ragnhild

Velkommen! Jeg heter Helene Ragnhild og har en stor lidenskap for naturlig mat og sunn livsstil, og en bachelorgrad i ernringsfysiologi. I denne bloggen vil du finne inspirasjon til leve sunnere, lytte til din egen kropp og finne hverdagslykke. Jeg hper jeg kan inspirere nettopp deg<3 Etter flere r som prver er jeg endelig gravid! Flg gjerne min reise mot bli mamma februar 2018 <3 Kontakt: helene.ragnhild@gmail.com

Sk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no