hits

Verdens beste bounty

  • 04.12.2016 kl. 09:04

I samarbeid med soma.no

Hver eneste desember m jeg lage bounty. Denne oppskriften er s enkel, men s ufattelig god! Noe av det beste er at det er pappas favoritt og han elsker den selv om den ikke inneholder vanlig sukker. Jeg lager masse godsaker og det er rett og slett ikke forsvarlig for meg spise alt selv. Disse pleier jeg sette i kjleskapet hjemme ogs spiser pappa de nr han har hjemmekontor. Jeg elsker bake til familie og venner, det gir meg skikkelig godflelse!

I denne oppskriften har jeg brukt kokossukker som har en karamellaktig, rik smak, helt perfekt til jul! Kokosolje gir denne kokosmassen en fast konsistens, selv i romtemperatur!

Jeg hper dere liker dem like mye som pappa <3

Himmelsk bounty

En boks fullfett kokosmelk

2 ss kokossukker

2 ss extra virgin kokosolje

En dsj vaniljepulver (kan slyfes)

200 gram kokosmasse

200 gram mrk sjokolade

Husk at du ogs kan finne kokosmasse og kokosmelk p butikken ;)

La boksen med kokosmelk st i kjleskapet over natten slik at kokosfettet legger seg p toppen. Bruk en skje til ta ut fettet p toppen og ha det over i en kjele. Vannet som blir igjen kan du sette i kjleskapet og ha en i en smoothie senere.

Smelt den fete delen av kokosmelken sammen med kokosoljen og kokossukkeret p lav varme og rr godt. Nr alt er smeltet sammen kan du tilsette vanilje (hvis du vil) og kokosmassen. Rr godt og trekk kjelen av varmen.

Ha massen i passende former, jeg bruker brdformer av silikon. Sett formene kaldt til massen har stivnet, du kan eventuelt bruke fryseren s gr det raskere.

Smelt sjokoladen i vannbad. Dette gjr du ved ta en stor kjele som du fyller med litt vann. La vannet koke opp og trekk kjelen av vannet. Knekk sjokoladeplaten i en stor tekopp eller en bolle som tler varme og la bollen ligge oppi kjelen. Pass p at det ikke kommer vann i sjokoladen, da vil den "svette" nr den har stivnet.

Nr bountyen har stivnet kan du dele den i biter og dyppe hver bit i sjokoladen. Jeg pyntet med et gojibr p noen av bitene.



Disse smelter i munnen og er bare himmelske, anbefales p det varmeste <3

9 Kommentarer

Christina R

04.12.2016 kl. 09:09
Disse ser ekstremt gode ut! Kanskje jeg m teste dette, elsker jo bounty :D

Helene Ragnhild

04.12.2016 kl. 09:28
Christina R: Det synes jeg, pappa elsker dem jo og han liker vanlig godis om du skjnner :)

Monica

04.12.2016 kl. 09:11
S godt det s ut😍Hva anbefaler du og bruke som stning vist en ikke har kokos sukker?

Helene Ragnhild

04.12.2016 kl. 09:28
Monica: En variant av sukrin :)

Monica

04.12.2016 kl. 09:38
Ok,😊

Anette

04.12.2016 kl. 15:28
Disse s veldig gode ut 😊 Kan jeg bruke go tan kokosmelk i lilla pakning?

Helene Ragnhild

04.12.2016 kl. 17:15
Anette: Den ville jeg ikke brukt nei, den skiller seg ikke s lett ;)

Lovise

04.12.2016 kl. 17:05
Kan jeg spr hvilken yoga du driver med? Praktiserer du bikram yoga/ yin yoga? :) Driver du med det fortsatt? :)

Helene Ragnhild

04.12.2016 kl. 17:16
Lovise: Litt forskjellig, akkurat n har jeg ikke vrt p hot yoga p lenge! Jeg bruker mest avspenning i hverdagen ;)

Skriv en ny kommentar

Helene Ragnhild

Velkommen! Jeg heter Helene Ragnhild og har en stor lidenskap for naturlig mat og sunn livsstil, og en bachelorgrad i ernringsfysiologi. I denne bloggen vil du finne inspirasjon til leve sunnere, lytte til din egen kropp og finne hverdagslykke. Jeg hper jeg kan inspirere nettopp deg<3 Etter flere r som prver er jeg endelig gravid! Flg gjerne min reise mot bli mamma februar 2018 <3 Kontakt: helene.ragnhild@gmail.com

Sk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no