Sukkerfrie risboller

  • 16.12.2016 kl. 14:46

Adlinks

Tusen takk til alle som var med p livesending i gr! Det var kjempe koselig og jeg elsker komme i kontakt med dere :) Fikk du det ikke med deg kan du se opptaket her.

I dag har jeg vrt en tur hos Fryaklinikken og ftt behandling fra fineste Anette <3 Jeg fler meg alltid som et nytt menneske etter ha vrt hos henne, og jeg har faktisk begynt like ha rene fulle av nler. Det er s deilig ha noen snakke med i dagene etter egglsning, for selv om jeg ikke har skrevet s mye om det p bloggen i det siste er det klart at prvingen preger meg. Flelsene gr opp og ned hele tiden, og jeg prver bare akseptere det. N vet jeg i hvert fall helt sikkert hvilken dag jeg kan teste og jeg skal prve fokusere p andre ting frem til da.

I kveld skal jeg ha besk av de fineste jentene jeg kjenner. Vi skal drikke sunn glgg, spise masse julegodt, skravle og hre p julemusikk. Jeg gleder meg masse og har sttt p kjkkenet i flere timer allerede. Dessverre ble ikke snickerskaken vellykket, men snn gr det noen ganger. Det som ble vellykket var disse risbollene, de m dere prve!

Sukkerfrie risboller

125 gram kokosolje

100 gram 86% sjokolade

1 dl stning (jeg brukte 50/50 sukrin gold og sukrinmelis, men du kan ogs bruke kokossukker)

1 egg

1,5 ss espresso eller sterk kaffe

En klype salt (jeg bruker himalayasalt)

50 gram puffet ris

Smelt kokosolje og den mrke sjokoladen p lav varme.

Visp sukker og egg til eggedosis fr du tilsetter en klype salt og rrer godt.

Tilsett kokosolje- og sjokoladeblandingen og egget, og rr alt sammen.

Tilslutt rrer du inn den puffede risen til alle riskornene er dekket av sjokolade.

Bruk en skje til fylle muffinsformer med risen og sett kaldt til de stivner.

Disse faller i smak hos bde store og sm, supergode!

Ha en fin fredag <3

22 Kommentarer

Victoria Larsen

16.12.2016 kl. 15:18
Ser nydelige ut!

Helene Ragnhild

17.12.2016 kl. 15:47
Victoria Larsen: :D

Linn Helen

16.12.2016 kl. 15:44
Risboller er favoritten min i jula! =)

Helene Ragnhild

17.12.2016 kl. 15:47
Linn Helen: :D

silje

16.12.2016 kl. 15:45
ser veldig gode ut :D

Helene Ragnhild

17.12.2016 kl. 15:48
silje: :D

Madde

16.12.2016 kl. 17:45
Mmm! Men smakte de kokos? Ikke s glad i tydelig kokossmak

Helene Ragnhild

17.12.2016 kl. 15:47
Madde: Ikke i det hele tatt ;)

Lilli

17.12.2016 kl. 13:12
Vet du hvor mange carbs det er i en risbolle?

Helene Ragnhild

17.12.2016 kl. 15:47
Lilli: Nei :)

Alexandra Emilie

17.12.2016 kl. 21:28
det s veldig godt ut! :)

Helene Ragnhild

18.12.2016 kl. 10:45
Alexandra Emilie Klein: :D

Anita

18.12.2016 kl. 11:32
👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼 gleder meg s til lage disse 😀 Takk for at du deler oppskrift 😘

Helene Ragnhild

19.12.2016 kl. 09:19
Anita: Kos deg og god jul :D

kvardagsglede

18.12.2016 kl. 21:12
Desse m eg prve! Takk for tips :) Ha ein fin kveld!

Helene Ragnhild

19.12.2016 kl. 09:20
kvardagsglede: Kos deg :D

Randi

19.12.2016 kl. 09:32
Hei! Ser nydelige ut :) Planen er lage risboller i dag, s disse vil jeg prve :) Men tror du det gr greit bruke delfia fett i stedet? Fr ikke tak i cocosa n...

Helene Ragnhild

19.12.2016 kl. 09:33
Randi: Det er veldig usunt...

Charlotte

19.12.2016 kl. 12:36
Namm 👌 vet du om det er forskjell p kokos olje og delfia fett?? 😊

Helene Ragnhild

19.12.2016 kl. 18:40
Charlotte: Ja, det er stor forskjell helsemessig! Delfiafett ville jeg aldri spist ;)

Christine

19.12.2016 kl. 19:10
Lagde tilnrmet lik tidligere i desember, nam! Brukte puffet havre og det fungerte like godt som puffet ris i min munn :)

Helene Ragnhild

20.12.2016 kl. 16:33
Christine: Vurderte det, men synes det luktet s honnycorn hehe :D

Skriv en ny kommentar

Helene Ragnhild

Velkommen! Jeg heter Helene Ragnhild og har en stor lidenskap for naturlig mat og sunn livsstil, og en bachelorgrad i ernringsfysiologi. I denne bloggen vil du finne inspirasjon til leve sunnere, lytte til din egen kropp og finne hverdagslykke. Jeg hper jeg kan inspirere nettopp deg<3 Kontakt: helene.ragnhild@gmail.com

Sk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits