Juleferie

  • 23.12.2016 kl. 14:34

Nå sitter jeg nydusjet, pakket og klar for snart å reise hjem til jul. I kveld skal vi være hos "min familie" og i morgen drar vi opp til Hamar for å feire med "familien til Jon Anders". Dette er første året vi feirer sammen, og jeg er så glad vi tok denne avgjørelsen tidligere i desember. I fjor sa vi at det skulle være den siste julen vi feiret fra hverandre, og selv om det ikke ble noen baby i år, ville vi holde det vi lovet.

Julen handler om å være sammen med de sombetyr aller mest, og det er jo Jonna <3 I tillegg er vi så heldige som har familie så nærme at vi kan se alle hele julen. Jeg gleder meg veldig, men kjenner at det er ekstra godt å ha ham ved min side hele tiden.

Mine første to babyer, Kokos og Perle <3 Juleteppe har mamma sydd!

Det er ikke til å stikke under en stol at jul også bringer med seg noen vonde tanker. Vi hadde virkelig håpet at den siste prøverunden med sprøyter skulle gi oss det vi ønsket oss aller mest til jul, men slik ble det altså ikke. Nå blir det nye planer frem mot og etter nyttår, vi gir uansett ikke opp. 2017 skal bli vårt år!

Jeg kjenner at jeg er sliten. Det er en følelseskarusell uten like å slite med fertilitet og nå trenger jeg en ordentlig pause. Juledagene er en tid for å senke skuldrene, ta inn roen, nyte god mat, god drikke og tid med de du er glad i. Det er vel egentlig ikke en tid for ernæringsråd? Jeg har jo allerede tipset deg om sunnere julebakst, fordøyelseshjelpere, glutenfrie rundstykker og hvordan du kan nyte julen. Derfor tar jeg helt fri noen dager. Jeg trenger også det kjenner jeg, jeg er ingen superkvinne. Det er jo viktig å logge av også, men litt snapping blir det nok (heleneragnhild).

Jeg gleder meg virkelig til et nytt år, blanke ark og nytt pågangsmot. Jeg har så mange morsomme planer i det nye året, både personlig og på jobb, så dette skal bli dødsbra.

Frem til vi snakkes igjen ønsker jeg deg en magisk jul, fylt med alt du måtte ønske deg. Vær takknemlig for de rundt deg, vis kjærlighet, også til deg selv. Tusen takk for at du har fulgt meg i år, vært med på min reise og kanskje også delt av deg selv. Jeg setter enormt stor pris på deg <3

Verdens største juleklem og smil fra meg <3

8 Kommentarer

Sandra Marie

23.12.2016 kl. 15:39
så skjønne :D

Victoria Larsen

23.12.2016 kl. 16:01
Så koselig! Ønsker deg en fin lille julaften :-)

Amalie

23.12.2016 kl. 17:04
God jul til skjønne deg sjelene Ragnhild :*

Anette

23.12.2016 kl. 17:25
Ønsker deg riktig god jul og sist, men ikke minst at 2017 blir deres år 😊😍

Helene Ragnhild

29.12.2016 kl. 15:36
Anette: Tusen takk i lige måte :D

Kristine Larsen

23.12.2016 kl. 18:24
Åh så fine vovver <3

Frida

23.12.2016 kl. 21:23
Håper du klarer å kose deg mest mulig i jula, Helene <3 fornuftig å koble av å hente seg litt inn igjen! Mange juleklemmer :*

Helene Ragnhild

29.12.2016 kl. 15:36
Frida: Tusen takk i lige måte Frida :D <3

Skriv en ny kommentar

Helene Ragnhild

Velkommen! Jeg heter Helene Ragnhild og har en stor lidenskap for naturlig mat og sunn livsstil, og en bachelorgrad i ernæringsfysiologi. I denne bloggen vil du finne inspirasjon til å leve sunnere, lytte til din egen kropp og finne hverdagslykke. Jeg håper jeg kan inspirere nettopp deg<3 Kontakt: helene.ragnhild@gmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits