Årets siste dag

  • 31.12.2016 kl. 15:21

Tenk at dette er siste dagen i 2016! Det er helt utrolig synes jeg, jeg skjønner nesten ikke hvor året ble av. Det som er sikkert er at jeg gleder meg til alt det fantastiske som skal skje i det neste.

Jeg bestemte meg for å begynne tidlig med gode vaner og gjøre det beste ut av de siste dagene. Derfor tok jeg endelig mot til meg og kom meg på trening i går! For en mestringsfølelse sier jeg bare! Er det noen andre som kjenner seg igjen i følelsen av å ikke ha vært på senteret på lenge, og føle at du ikke hører hjemme der lenger? Av en eller annen grunn tenker jeg at alle vet at jeg ikke har trent på lenge. Haha, heldigvis er dette tull og ingen tenker på deg når du trener, alle er opptatt av seg selv vet du ;)

Med en gang jeg kom på elixia føltes alt som før, stepkassen var som før, instruktøren var like smilende og formen var faktisk ikke så verst. Jeg tror ikke jeg har satt foten der på over 8 uker og det er ikke likt meg. Jeg skylder rett og slett på en god blanding av fertilitetsmedisiner som har herpa immunforsvaret mitt og en tung periode som tok rotta på motivasjonen. Jeg vet jo hvor godt trening hjelper på humøret, så fra nå blir det trening hver eneste uke fremover.

Jeg har også trikset litt med kostholdet mitt og jeg er spent på å se hvordan det påvirker kroppen fremover. Jeg forteller mer når jeg har testet en stund. De siste dagene har jeg nemlig lest masse forskning på hormonhelse, infertilitet, PCOS osv, og har bestemt meg for å gjøre litt endringer.

Jeg vil gjerne høre dine forsetter, hvilke grep skal du ta for å bli ditt beste jeg?

I kveld skal vi feire det nye året med gode venner, som jeg gleder meg! Jeg ønsker deg en fin feiring og alt godt i det nye året! Følg med på snap for bilder fra min siste dag <3

P.S. Følg gjerne facebooksiden min så kan du få med en liten facebooklive jeg setter opp i morgen om nye mål i det nye året :D

10 Kommentarer

Victoria Larsen

31.12.2016 kl. 15:57
Ja, tiden har gått utrolig fort! Skjønner det ikke helt selv, hehe! Jeg håper du får en fin nyttårsfeiring og et godt nytt år! :-)

Helene Ragnhild

01.01.2017 kl. 11:43
Victoria Larsen: Godt nytt år Victoria :D

Anne Marthe

31.12.2016 kl. 17:21
God nytt år <3 Har ikke satt meg noen helt konkrete mål for året, men skal fortsette å jobbe på. Har lest boken "Hverdagspsyk" nå i julen, og det er den beste boken jeg har lest når det kommer til psykisk helse. Føler meg bedre rustet til å gå inn i et nytt år nå. Skal virkelig gjøre mitt for at dette året blir det beste på flere år :)

Helene Ragnhild

01.01.2017 kl. 11:43
Anne Marthe: Den boken synes jeg høres så bra ut! Selv elsker jeg lydbøker så jeg har lest flere slike "selvhjelps" bøker i julen når jeg har gått tur. Hater virkelig ordet selvhjelp, haha, men det er vel det det kalles :D

Camilla

01.01.2017 kl. 10:54
Vil veldig gjerne høre mer om hormonhelsen din! Sliter med det samme her! Prøvd i 1.5 år, og selv om alle mine prøver har kommet tilbake normale ønsker jeg å "booste" mulighetene med riktig kosthold!

Satser på baby på oss begge i 2017!

Helene Ragnhild

01.01.2017 kl. 11:42
Camilla: Jeg har også normale prøver, og selv om det i utgangspunktet er bra er det jo litt vanskeligere å vite hvor en skal starte :D men det ordner seg jo uansett, da rvi kan se pp flere parametre og symptomer. Krysser fingrene!! klem <3

Tonje

01.01.2017 kl. 13:24
Godt nytt år :)

Mine planer for det nye året er å ta mer vare på meg selv :) Hva som er bra for meg.

Har du link til "oppskrift" til det du har i den "bollen" med mat? Så godt ut, og sunt :)

Mvh Tonje

Anne Marthe

01.01.2017 kl. 14:28
Har du lyst til å gi litt tips om selvhjelpsbøker du har hørt på? Sluker slikt jeg også når jeg går tur, kjører bil osv. :)

Caroline

01.01.2017 kl. 22:22
Godt nyttår 😃 Jeg lurer på åssen du trente deg opp etter LP kurset? Har selv vært på det i desember og føler meg rustet til å begynne med styrketrening igjen.. det føles nesten litt umulig med tanke på hvor lenge det er siden, men jeg vil og da går det jo 😄🎉

Helene Ragnhild

02.01.2017 kl. 10:29
Caroline: Hei :D det svarte jeg på i forrige spørsmålsrunde på bloggen, den ligger på youtube :D Så gøy at du har blitt bedre!!

Skriv en ny kommentar

Helene Ragnhild

Velkommen! Jeg heter Helene Ragnhild og har en stor lidenskap for naturlig mat og sunn livsstil, og en bachelorgrad i ernæringsfysiologi. I denne bloggen vil du finne inspirasjon til å leve sunnere, lytte til din egen kropp og finne hverdagslykke. Jeg håper jeg kan inspirere nettopp deg<3 Kontakt: helene.ragnhild@gmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits