hits

Dette redder meg fra stsug i hverdagen, brenner fett og inneholder kun en ingrediens

  • 03.01.2017 kl. 09:34

En av rsakene til stsug er rett og slett sult. Nr du ikke spiser nok gjennom dagen, og ikke holder blodsukkeret ditt stabilt opplever du mer stsug p kvelden. Nettopp denne smmumsingen p kvelden er et av de store hinderne for g ned i vekt.

Jeg har ingen tro p dietter der en skal g rundt med rumlende mage. Viljestyrken vr er bare s sterk, og den er faktisk ikke sterk nok til holde vre instinkter borte. Vi er ikke skapt for g rundt sultne, det strider mot vr overlevelse.

Et av triksene mine er spise nok fett fra kilder som smr, kokos, ntter, fr, avokado, fet fisk, kjtt og andre meieriprodukter. Jeg oppdaget kokossmr for noen r siden og jeg har laget det jevnlig siden. Det m ikke blandes med kokosolje, det er nemlig presset kokos der kun fettet er med. Kokossmr er rett og slett kokosmasse kjrt til et silkemykt smr. Det smaker himmelsk og overraskende stt.

Nr det fr avkjlt seg blir det som regel ganske hardt og da kan du spise en skje rett fra boksen, omtrent som en bit fudge - nam!

Det eneste du trenger for lage kokossmr er en pose kokosmasse og en foodprosessor eller sterk blender. Kjr kokosmassen i blenderen til det ser ut som p bildene.

Vil du ha flere tips til stsug? Jeg lrer deg alle tipsene mine her! I dag skal jeg ogs ha facebook live klokken 20 der jeg oppdatterer deg p hvordan det gr p min 6. sukkerfri dag og hvilke snacks jeg nyter :)

I dag har jeg kostholdsdamene snappen s flg meg gjerne der for kostholdstips og glimt fra min hverdag!

Ha en nydelig dag - klem fra meg <3

32 Kommentarer

Victoria Larsen

03.01.2017 kl. 09:56
S godt tips! Tusen takk :D

Helene Ragnhild

03.01.2017 kl. 10:40
Victoria Larsen: :D

Heidi

03.01.2017 kl. 10:18
Hei :)

Nr bruker du dette? Tar du en skje hvis du fr stsug?

Og hvor lenge kan det st?

Helene Ragnhild

03.01.2017 kl. 10:40
Heidi: Ja, ellers kan det brukes i smoothies, grt, godiskuler osv, superdigg!
Det holder seg i mange mneder!

Anette

03.01.2017 kl. 11:16
Hvordan oppbevarer du kokossmret? Noe s enkelt lage, skal prve det senere 😊

Helene Ragnhild

03.01.2017 kl. 13:30
Anette: Jeg har det i skapet :)

B

03.01.2017 kl. 16:45
Hvor lang tid tar det? Har en ganske god blender, brukte i 5 minutter, men det har ikke skjedd noenting:)

Helene Ragnhild

03.01.2017 kl. 16:47
B: S lenge det ikke kun str op hopper i blenderen skal det ta 10-15 min vil jeg tro. Ta pauser s blenderen ikke blir for varm ;)

Anette

03.01.2017 kl. 18:02
Er det forskjell p kokossmr og kokosolje? I s fall hva? 😊

Helene Ragnhild

03.01.2017 kl. 20:31
Anette: Det str i teksten :D

Sunniva

03.01.2017 kl. 18:15
S gode tips :D

Helene Ragnhild

03.01.2017 kl. 21:49
Sunniva: :D

#flinkpikefailed

03.01.2017 kl. 20:36
Mmm :)

Helene Ragnhild

03.01.2017 kl. 21:48
#flinkpikefailed: <3

MK

03.01.2017 kl. 20:50
S gy! Men ER der stt? Vil man f blodsukkerstigning ava det? Har svangerskaps-dia og m holde blodsukkere stabilt 😊

Helene Ragnhild

03.01.2017 kl. 21:48
MK: Det er kun kokosmasse s det gir ikke blodsukkerstigning ;)

Andrea

03.01.2017 kl. 21:11
Kunne du kommet med et innlegg om hvorfor kokos egentlig er sunt?

Det er s mange som sier det ikke er bra, ogs er det noen som sier det er bra. Blir litt forvirret!

Veldig fin blogg du har <3

Helene Ragnhild

03.01.2017 kl. 21:48
Andrea: Det er i s fall kokosfett og det handler om mettet fett konklusjonen. Les gjerne innlegget mitt om fett, sk fett i skefeltet :D

Rebekka

03.01.2017 kl. 23:45
Lurer virkelig p hvordan du fr det til bli flytende, uten tilsette noe vske ??

Helene Ragnhild

04.01.2017 kl. 11:06
Rebekka: Akkurat som nttesmr blir det, fettet kommer ut :)

04.01.2017 kl. 00:04
Kan man ikke like godt spise kokosmasse?

Helene Ragnhild

04.01.2017 kl. 11:05
Anonym: Smaker helt annerledes og jeg liker i hvert fall ikke tygge trr kokosmasse :D

Marthe

04.01.2017 kl. 00:14
Hvordan blir det flytende?

Helene Ragnhild

04.01.2017 kl. 11:04
Marthe: Den blir flytende nr du lager den, og stiv nr den avkjles. Du kan smelte den igjen hvis du vil ha den flytende :) jeg lager den p snap i dag hvis du vil se!

Ann Kristin

04.01.2017 kl. 04:33
Kan man bruke stav mikser og. Kan man bruke den i mat? Eller kun rent fra bollen

Helene Ragnhild

04.01.2017 kl. 11:06
Ann Kristin: Jeg har ikke prvd selv, men har du en sterk en og tlmodighet gr det sikkert. Det kan tilsettes smoothies, godiskuler, sjokolade, grter osv :)

R

04.01.2017 kl. 08:06
Blir det det samme som kokosmelk fra hermetikkboks?

Helene Ragnhild

04.01.2017 kl. 11:03
R: Nei, det er ikke det samme :D

Maiken

04.01.2017 kl. 23:26
Funket beldig bra med stavmikser. Men kunne kun lage en porsjonspakke om gangen for mikseren ble varm! :-D Likte det godt i varme br med granola.

Helene Ragnhild

05.01.2017 kl. 09:13
Maiken: Takk for tilbakemelding :D

Guro

31.01.2017 kl. 10:11
Jeg fikk den rennenede konsistensen, men det blir hardt igjen i skapet. Er det snn det skal vre? S for meg litt mer smrkonsistens, men er en fast masse som smuldrer..

Helene Ragnhild

31.01.2017 kl. 10:17
Guro: Det stemmer :)

Skriv en ny kommentar

Helene Ragnhild

Velkommen! Jeg heter Helene Ragnhild og har en stor lidenskap for naturlig mat og sunn livsstil, og en bachelorgrad i ernringsfysiologi. I denne bloggen vil du finne inspirasjon til leve sunnere, lytte til din egen kropp og finne hverdagslykke. Jeg hper jeg kan inspirere nettopp deg<3 Etter flere r som prver er jeg endelig gravid! Flg gjerne min reise mot bli mamma februar 2018 <3 Kontakt: helene.ragnhild@gmail.com

Sk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no