Fredagslykke

  • 24.03.2017 kl. 09:05

God morgen vakre <3

Jeg startet dagen med en lang dusj og litt jobb før jeg spiste frokost i sofaen. Når vi flytter skal vi endelig få plass til spisebord, det gleder jeg meg til! Det er koselig å sitte i sofaen altså, så jeg skal ikke slutte helt med det uansett ;)

Så gøy at det er så mange som kommer på foredraget mitt neste uke, jippi! Det blir skikkelig gøy, jeg gleder meg! Du kan lese mer og melde deg på her.

På onsdag hadde jeg en skikkelig velværedag! Først fylte jeg på vippene mine hos @byhelenestudio. Helene er så søt og jeg elsker å bli vippefin hos henne. Jeg har 12 mm vipper med ekstra bøy, men hun tilbyr alle typer du skulle ønske deg. Hun har også veldig gode priser synes jeg! Behandlingen min er sponset, men jeg har selv funnet henne og jeg anbefaler henne til alle mine venninner. Ønsker du time hos Helene kan du sende henne en ml på 92648370. Hun holder til i Tostrups gate 25A på frogner.Jeg løp nesten fra vippetimen til min neste luksusmøte hos min faste frisør Karianne. Jeg er så takknemlig for at jeg fant henne for jeg har faktisk hele livet hatt et litt kjipt forhold til frisører. Jeg synes så mange frisører styrer med sin greie og feier litt over hva kunden egentlig vil. Det har vært mange stygge striper og uheldige klipper for å si det sånn. Karianne er råflink, hun får frem akkurat den fargen jeg vil og stripene ser helt naturlige ut med en gang du går ut døren. Dessuten bruker de økologiske produkter hos perfect hair, og et spesielt produkt kalt olaplex som beskytter håret mot striping.

Jeg er ikke på noen måte sponset av Karianne, kun en fornøyd kunde i mange år nå. Jeg kommer aldri til å bytte, og Karianne har lovt meg at hun skal komme og besøke meg på gamlehjemmet slik at hun kan fikse håret mitt, haha! Du kan booke hos henne via perfecthair.no.

Når skal jeg sitte et par timer bak skjermen før jeg skal til frøyaklinikken. Jeg har ikke fått vært der og jeg gleder meg masse til å se min kjære Anette igjen og legge en plan for de neste månedene. Dette blir så spennende!

 

10 Kommentarer

Pernille

24.03.2017 kl. 09:39
Jeg husker du snappet om at du lagde yoghurt, men jeg husker ikke hvordan.Har så lyst å prøve. Skulle/kunne du legge ut et innlegg om det :) God fredag!

Helene Ragnhild

24.03.2017 kl. 09:50
Pernille: Google så finner du oppskriften min :D

Statera Marit Ebeltoft

24.03.2017 kl. 10:22
Så vakker, ha en fin fredag du og :)

Helene Ragnhild

24.03.2017 kl. 10:36
Statera Marit Ebeltoft: Tusen takk <3

Karoline

24.03.2017 kl. 11:26
Du stråler:D Masse lykke til i tiden fremover!

Men lurte på hvor genseren din er fra? Det var så delikat rosafarge på den:D

Helene Ragnhild

24.03.2017 kl. 13:46
Karoline: Tusen takk, så koselig av deg å si!
Den jeg har på bilde er en veldig gammel jakke fra ralph Lauren, og den jeg har gått i mye i det siste er fra samsøe :) Klem <3

Isabelle Nathalie

25.03.2017 kl. 12:33
Åå så gøy med en ordelig "feel-good"-dag med stæsjings og velvære. Godt å unne seg noe i blant :-D

Helene Ragnhild

26.03.2017 kl. 14:05
Isabelle Nathalie: Ikkesant! <3

Lena

25.03.2017 kl. 15:50
Hei! Jeg har i det siste bløtlagt nøtter og frø, men kom til å tenke på at jeg ikke bløtlegger chia- og hempfrø. Har du noen tanker om dette - burde de også bløtlegges? :-)

Helene Ragnhild

26.03.2017 kl. 14:06
Lena: Hempfrø trenger du ikke bløtlegge ;)

Skriv en ny kommentar

Helene Ragnhild

Velkommen! Jeg heter Helene Ragnhild og har en stor lidenskap for naturlig mat og sunn livsstil, og en bachelorgrad i ernæringsfysiologi. I denne bloggen vil du finne inspirasjon til å leve sunnere, lytte til din egen kropp og finne hverdagslykke. Jeg håper jeg kan inspirere nettopp deg<3 Kontakt: helene.ragnhild@gmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits