Fra ME til energi!

  • 03.04.2017 kl. 07:07

God mandagsmorgen kjære deg <3

De siste dagene har det gått i et fra morgen til kveld! Jeg har utrolig mye jobb om dagen og det er bare positivt og gøy!! Dessverre har det blitt så hektisk at jeg rett og slett ikke har rukket å oppdatere bloggen, noe jeg er veldig lei meg for. Bloggen er jo en stor del av hverdagen min og jeg elsker å kunne skrive og dele her. I dag hadde jeg en viktig tanker og den vil jeg gjerne dele med deg. Derfor har jeg laget en kort video til deg :)

 

Her kan du sikre din plass på tirsdagens foredrag!

Tips: På tirsdag skal jeg få til et opptak slik at jeg kan sende ut til alle som var påmeldt. Derfor er det viktig at du melder deg på hvis du vil få med deg foredraget, da har du nemlig mulighet selv om du er opptatt på tirsdag ;)

 

3 Kommentarer

Rannveig Marlene Dahl

03.04.2017 kl. 15:45
Hei Helene-Ragnhild,

jeg har meldt meg på, men sannsynligheten er stor for at jeg må få med meg opptaket i ettertid ettersom jeg ikke er hjemme fra jobb før sent i morgen kveld. Jeg håper jeg kan få opptaket, for du er herlig å høre på, og inspirerende.

FORRESTEN, så bakte jeg dine deilige lavcarbo-cookies, som Maren Aasen hadde lagt ut på bloggen sin forrige uke. HELT FANTASTISKE.. Tusen takk for den :-)

Statera Marit Ebeltoft

03.04.2017 kl. 15:56
Du er så herlig du Helene, virker så glad og sprudlende :) Flink å spre budskapet ditt også, alltid koselig å titte innom hos deg :)

Du kommer nok til å bli en super mamma også, gleder meg til å høre nyheten om at ting har gått din vei- er det noen jeg unner det så er det deg :)

Lena

04.04.2017 kl. 08:51
Hei! Jeg har et litt dumt spørsmål til deg, men jeg finner ikke svar på dette noen andre steder; Jeg har kjøpt meg probiotikatabeletter (Udos choice), og var tenkt til å lage kokosyoghurten kom du skal legge ut oppskrift på. Spørsmålet mitt er rett og slett; blir det flere gode bakterier i yoghurten enn det blir hvis jeg bare spiser tabelettene som de er? :-)

Skriv en ny kommentar

Helene Ragnhild

Velkommen! Jeg heter Helene Ragnhild og har en stor lidenskap for naturlig mat og sunn livsstil, og en bachelorgrad i ernæringsfysiologi. I denne bloggen vil du finne inspirasjon til å leve sunnere, lytte til din egen kropp og finne hverdagslykke. Jeg håper jeg kan inspirere nettopp deg<3 Kontakt: helene.ragnhild@gmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits