Min økologiske sminkepung

AdlinksEn ting jeg ofte får høre fra dere er at jeg har så fin glød i huden - tusen takk!! Men jeg skal inrømme at jeg jukser litt jeg også, for glød det kan du nemlig få på boks. Særlig i disse dager trenger jeg litt ekstra glød i livet <3

En av mine favoritter og reddende engler i sminkepungen er denne lille krukken med glød fra rms beauty. Jeg bruker den som highlighter på skinnben, amourbuen, under øyenbrynene og på neseryggen. Det både løfter ansiktet og gir gløden som så mange av oss er ute etter.

Jeg liker også veldig godt at den ikke har glitter og ikke blir for mye, slik at jeg kan bruke den på dagtid også. Du finner denne lille skatten her.

En annen favoritt, særlig nå som våren er her er fine farger på leppene. Skal du velge en ting i sminkepungen til å være økologisk ville jeg valgt leppestift. Ikke bare er huden på leppene tynn, men du ender faktisk opp med å spise en del av leppestiften. Treat har utrolig mange fine farger og de sitter kjempe fint på leppene. Jeg har fått meg en liten samling med mine favoritter, er de ikke lekre?

Disse godbitene finner du her.

Er du opptatt av hva du smører på kroppen din?

<3

16 kommentarer

så fine leppestifter. likte godt den rosa nud-sihen. er lov og jukse litt med gode produkter. kjekt med glød og fin hud :D

Evelin: Den er superfin! Elsker den, men elsker alle <3

Ja jeg er opptatt av det men de få gangene jeg bruker sminke er det ikke økologisk. Men såper og kremmer som brukes daglig der er jeg mer nøye! :) En liten balansegang iallefall :)

Statera Marit Ebeltoft: Det er jo kjempe bra!!

Angående sminke, når du farger brynene dine hos brow rehab, hvor lenge sitter fargen?😊

Karoline: Å, nå er det så lenge siden jeg har fått vært der da min fine brynsstylist er i mammaperm! Men det sitter veldig lenge i hvert fall. Jeg bruker jo litt penn på mine, men ikke mye :)

Hei du! Lurte bare på om du har noe erfaring/informasjon om hvordan det er å bruke tetracyklin (antibiotika) samtidig som man tar chlorella? <3

June: Anbefaler ingen å bruke tetracykliner mot kviser, sånn i tilfelle det er derfor du bruker det. Det ødelegger kun tarmfloraen og vil ikke gi langvarig hjelp på kviser! Men bruk gjerne chlorella i tillegg!

Så digg med økologisk sminke 😊 Jeg er veldig nøye med deodoranten jeg bruker (inspirert av deg) og ellers hva jeg smører kroppen med, men jeg har mine "svin på skogen", eks få gangene jeg bruker leppestift er den ikke økologisk. Bruker pudder og det er heller ikke økologisk, bruker det ikke hver dag. Er det uheldig å bruke pudder som ikke er økologisk?

Anette: Ikke alt jeg bruker er øko, sånn er det bare :) det går helt fint! Selv bruker jeg glo minerals pudder, veldig glad i det :)

Noe jeg glemte å spørre om; Er alle produkter fra pure skin slik at de inneholder minst mulig kjemikalier? 😊

Anette: Ja, de er kjempe nøye! SÅ flinke <3

Hva tenker du om selvbruningskrem? 😊

Mari: Jeg bruker vita liberata når jeg skal bruke det :D

Hei! :) Så fine! Jeg lurte på om du har sett de leppestiftene i butikk noe sted? Skulle gjerne ha sett fargene før jeg kjøper noe :D

Monika: De selges kun hos pureskin.no :)

Skriv en ny kommentar