Leiligheten vår - videoblogg

Bli med inn i oppussingskaos i den nye leiligheten vår!

Jeg elsker å se før og etter bilder, rett og slett fordi jeg ikke er så flink til å se for meg hvor annerledes og fint ting kan bli. Jeg ville derfor filme en snutt til deg der du kan se rundt i leiligheten FØR den er ferdig og full av møbler. Ikke minst er det koselig å kunne se tilbake på :)

Nå skal jeg dra og male lille rommet et strøk og jobbe litt mellom slagene, sånn er livet når du kan jobbe overalt med nett! I kveld skal jeg på fest med jentene, så denne helgen blir bra. Rugedagene går saakte, men med mye å gjøre og gode venner hjelper det i hvert fall mye på humøret <3

Ha en nydelig fredag fine du <3

 

 

28 kommentarer

Koselig video! gleder meg til å se resultatet IRL😘 Kokos å Perle er sååå söte!!

Hva heter fargen på veggen i stua?

Anonym: Den heter warm blush :)

Hva heter fargen på soverommet? Fin😊

Marie: Deco blue fra jotun :)

Malin Horpestad

Så fint, gleder meg til å følge med videre 😊

Malin Horpestad: Takk så koselig <3

Elsker fargen på soverommet, petrol er nydelig. Mener du sa fargen heter "oslo", er isåfall samme fargen som jeg har på interiøret hjemme :D

Kjempefin leilighet :)

Statera Marit Ebeltoft: Det er deco blue fra jotun :) takk <3

Så fin leilighet, det var en god atmosfære der:) Så deilig det må være for dere å skape noe eget! En ting jeg lurer på, er det hormonene som gjør deg litt "tungpustet?" Virker som du hiver etter pusten mellom snakkingen..

Håper du får en positiv test om en uke!

Anonym: Det har jeg ikke tenkt på, tipper det heller er fordi jeg snakker på inn og utpust, haha! Takk <3

Så kult å se før-video, og ekstra kult at dere skal gjøre alt selv! :) Digger at dere skal selge kjøkkenet på Finn, er alt for mange som kaster fullt brukbare ting :)

Så fint det blir! :) hvor er bordet fra?

Silje: Takk :) skeidar!

Fine leiligheten 😍 Gleder meg til å se det ferdige resultatet! Forresten, hvilken blender har du, og bil du anbefale den? Hvor kjøpte du?

Ha en fin helg <3 gode tanker sendes dere 😘

g: Takk :)
Anbefaler enten vitamix, raw fuel fra wilfa eller nutribullet :D

Kjempe fin leilighet! Digger navnet på hundene også :D

Frkfremtid: Takk <3 Vi og :D

Kjempekoselig video<3 Elsker oppussing. Den symboliserer optimisme, en forandring. Du stråler sånn om dagen! Ønsker dere alt godt!

Freshsister: Tusen takk søta <3

Så gøy! Gleder meg til å se hvordan det blir til slutt :) Veldig glad i interiør og liggende selv så kjempe gøy at du deler slik! Vi skal selv flytte om 2 uker så skjønner at du synes det er gøy :D

Stine: Kjempe gøy! Gleder meg til å flytte inn :D

Fin leilighet ja og spesielt koselig med alle de fine trærne utenfor vinduene! Er dette første eller andre etasje, hvor mange m2 er leiligheten og er verandaen mot sør eller vest? PS:Trenger ikke svare, men litt lettere for oss å "hjelpe" deg med møblering, gardiner og beplantning når vi vet størrelse og himmelretning!

Lilly: Vil ikke gi altfor mye info om hvor leiligheten ligger hehe ;)

Det der blir utrolig fint! Jeg fatter bare ikke hvordan dere klarer å bo i så små leiligheter? Jeg selv er vokst opp i et relativt stort hus og bor i dag i et hus hvor vi har tre etasjer og ufattelig mange rom, haha. Hadde nok ikke klart meg i en leilighet kjenner jeg, får litt klaus av videoen :-) MEN! godt man er forskjellig, og gratulerer så mye med graviditeten. Håper alt går bra :-)

Anne Schjelderup: Haha, i Oslo er det litt annerledes enn i Nord for eksempel. Det er sikkert ikke ment slik, men kommentaren din virker skikkelig snobbete :p de fleste har ikke typ 15 millioner å kjøpe hus for når en er nyetablert!

Skriv en ny kommentar