hits

Verdens enkleste smuldrepai med br

  • 30.06.2017 kl. 08:42

God morgen skjnne du <3

Endelig har det blitt sol og i hvert fall litt mer varme i hovedstaden, s deilig! Selv om jeg er kvalm og vi er midt i flyttekaoset hadde jeg lyst til bake noe sunt og godt. Det er s utrolig lett lage denne paien og den kan varieres i det uendelige. Det som er ekstra fint er at du raskt kan slenge den sammen skulle du f uanmeldt besk, og den er like populr hos bde de som liker sunnere kaker og ikke. I tillegg er den uten gluten, sukker og melk hvis du bytter ut smr med kokosolje.

Jeg serverte kaken med vaniljekesam og vaniljeis slik at besket kunne velge selv.

Smuldrepai med bringebr

400-500 gram frosne br (jeg brukte en pose frosne bringebr)

2,5 dl store havregryn

2 ss sukrin gold eller annen stning

En klype salt

50 gram smr

Ta en form og hell de frosne brene i. Hvis du har det liggende kan du str noen ss potetmel over brene, dette vil suge til seg litt av vsken, men det er ikke ndvendig. Smelt smret og bland de trre ingrediensene i en bolle. Nr smret er smeltet heller du det over i det trre og rrer godt. N kan du "smuldre" massen over brene.

Stek paien p 180 grader i 20-30 minutter, pass p at det blir gyllent, men ikke brent.

I dag skal jeg ferdigstille det aller aller meste av prosjektet mitt og s skal jeg ta litt ferie faktisk! Jeg kommer til fortsette blogge alts, men det blir ikke s mye annet som henger over meg og det blir deilig. Nr du driver for deg selv har du faktisk aldri helt fri, men jeg ville ikke byttet ut jobben min med noen annen i verden <3

Jeg hper du har en fin fredag, si ifra hvis du tester paien <3

19 Kommentarer

30.06.2017 kl. 11:30
Denne skal jeg prve ikveld😊

Carine

30.06.2017 kl. 12:45
Takk for inspirasjon!:) Masse god sommer <3

Silja

30.06.2017 kl. 13:24
Du fortjener litt fri. kos deg masse! Jeg s at du skrev at du tar b6, tar du folattilskudd ogs?:-)

Helene Ragnhild

30.06.2017 kl. 18:26
Silja: ja, det gjr jeg :) tusen takk sta!!

Camilla

30.06.2017 kl. 13:37
Hei, jeg har vrt innom bloggen din og kommentert et par ganger, og i dag s jeg plutselig at du har blitt gravid. Ble s rrt at jeg begynte grine nr jeg leste det. Min lille er 8 mnd n, s vi tenker prve p en til snart, bare jeg fr mensen tilbake. Blir veldig gy flge deg gjennom graviditeten og i morsrollen. Du kommer til bli en fantastisk mamma.

Helene Ragnhild

02.07.2017 kl. 08:27
Camilla: Tusen takk Camilla, s utrolig koselig av deg skrive til meg <3 det betyr s mye for meg!! <3

30.06.2017 kl. 18:39
Frosne br har vist seg ikke vre s sunne som det folk tror! http://www.klikk.no/helse/doktoronline/infeksjoner/derfor-bor-du-koke-frosne-baer-2503482

Helene Ragnhild

02.07.2017 kl. 08:25
Anonym: Det er fortsatt veldig sunt, men samtidig livsfarlig som absolutt alt annet hvis du leter p nett, hahaha :P

Anne-Karin

30.06.2017 kl. 23:01
Den s god ut, s den m prves.😄 Hvor har du kjpt den ste forma og hvor stor er den ca?😄

Helene Ragnhild

02.07.2017 kl. 08:26
Anne: Takk, den er veldig gammel s det husker jeg dessverre ikke :(

Betina

01.07.2017 kl. 00:32
Hei gode Helene😄💗

Simpelthen elsker oppskriftene dine.

Mange av de er s enkle ogs. Spesielt denne paien😄👏🏻 Spiste den nettopp for frste gang. Den var sykt god😋👏🏻 Hva mener du om natreen stning? Er det ikke like bra som sukrin eller stevia?

Hilsen Betina ☺️

Helene Ragnhild

02.07.2017 kl. 08:25
Betina: Tusen takk vennen, s koselig at du likte paien <3 jeg er ikke noe fan av kunstig stning, noe natreen er :( bruk heller sukrin eller stevia!
Klem <3

Torunn

01.07.2017 kl. 12:21
nsker deg en fortsatt flott juli-lrdag!

Helene Ragnhild

02.07.2017 kl. 08:26
Torunn: Tusen takk Torunn :D

Eline

01.07.2017 kl. 13:41
Til anonym som kommenterte om frosne br:

Hvis du har lest artikkelen du s fint henviser til s er det ingen fare nr brene bli varmet opp, noe de i Helenes oppskrift blir. De skriver ogs at funnene av smitte kom fra skogsbrKAKE importert fra Tyskland. Klikk.no er vel heller ikke den frste kilden jeg ville stolt blindt p, de skriver artikler og presenterer ikke forskningsresultatene direkte.

Helene Ragnhild

02.07.2017 kl. 08:24
Eline: Jeg spiser frosne ogs, gr heeeelt fint ;) nam nam

Silje

02.07.2017 kl. 00:12
Hei!

Dette ser utrolig godt ut, og det skal jeg prve!

Jeg er ny her i blogg-verdenen, og lurte p om du hadde giddet skjekke ut min blogg? flere innlegg kommer <3

Anette

02.07.2017 kl. 12:50
Denne paien s nydelig ut, gleder meg til lage den 😊 Bltlegger du havregryn i forkant? S sukrin eller stevia regnes ikke som kunstig stning? 😀 nsker deg en strlende dag 😊

02.07.2017 kl. 19:21
Denne m jeg prve😊Riktig god sommer🌞

Skriv en ny kommentar

Helene Ragnhild

Velkommen! Jeg heter Helene Ragnhild og har en stor lidenskap for naturlig mat og sunn livsstil, og en bachelorgrad i ernringsfysiologi. I denne bloggen vil du finne inspirasjon til leve sunnere, lytte til din egen kropp og finne hverdagslykke. Jeg hper jeg kan inspirere nettopp deg<3 Etter flere r som prver er jeg endelig gravid! Flg gjerne min reise mot bli mamma februar 2018 <3 Kontakt: helene.ragnhild@gmail.com

Sk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no