Vårt kjøkken - før og etter

Endelig er kjøkkenet så og si ferdig og jeg har lyst til å gi dere en titt. Jeg har jo lovet interiørbilder på bloggen lenge, men så er det liksom alltid noe som mangler. Sofaområde i stuen har jeg jo delt bilder av mange ganger, men nå venter jeg på siste møbel før også spisestuen er ferdig. Soverommet har jeg ikke blitt helt fornøyd med, vi mangler fine nattbord - tips??

I dag vil jeg i hvert fall dele kjøkkenet, som jeg må si meg utrolig fornøyd med. Mine ønsker var masse oppbevaringsplass, gjerne i form av flest mulig skuffer. Jeg ville ha høyglans og lys trebenk, masse benkeplass og et kjøkken laget for å lage mat. Det føler jeg at jeg har fått, og jeg er rett og slett utrolig stolt av hvor fint det ble, ikke minst snekkerjobben til Jonna. Hadde vi ikke fått hjelp av pappa og svigers hadde vi aldri kommet i mål heller <3

Kjøkkenet før:

Kjøkkenet som stod her før var langt fra ille, men det var mye mer slitt enn det ser ut på bildene og veldig lite fint satt opp. Særlig flisene rundt stekeområde synes jeg var rart satt opp. I tillegg var ikke planløsningen god.

Kjøkkenet nå:

Det er ikke så blått som på bildene, litt uheldig med den, hehe ;)

Kjøkkenet er fra HTH gjør det selv, det leveres flatpakket også setter du det opp selv. Benkeplaten vi gikk for er laminat og heter Oslo. Jeg er utrolig glad vi gikk for den løsningen i stedet for heltre som jeg først ville ha. Den tåler nesten alt, særlig søl som det blir mye av når jeg kokkelerer. Dessuten drømmer jeg om å ha lille L sittende på benken her sammen med meg og da vil jeg at hun skal kunne grise så mye hun vil <3

Induksjonstopp, vifte og blandebatteri er fra Ikea og stolene er fra hay (kjøpt på hviit). Absolutt ingenting er sponset bare så det er sagt ;)

I dag skal det kokkeleres surdeigsrundstykker her <3

31 kommentarer

Såå fint du har det! Haha hvordan blir man ''flink'' med interiør?

Jeg forstår aldri hva som er fint og passer sammen.

Kjøper ofte en blå kopp der, en rosa et annet sted - så ingenting matcher :')

Får du inspirasjon fra blader osv?

C: Haha, kjære deg! Føler meg lik! Men da tenker jeg at det er det du liker, litt ulikt? Trenger ikke være striglet :D får mye inspo fra instagram, sjekk ut enkontrast :)

Det ble jo veldig fint da :) Lyst og flott :)

Såå fint! Altså, drømmekjøkken :-D

Jeg liiiiker slike innlegg!!! Så morsomt. Dette ble jo veldig funksjonelt og fint. Masse lagringsplass.

Kanskje et litt utidig spørsmål, men hva ble totalprisen på kjøkkenet sett bort fra arbeidet?

Til C som kommenterte her over må jeg bare si; man trenger ikke være flink med interiør. Det er helt i orden å ha ulike kopper😉 jeg trives godt når jeg besøker de som har ingenting i stil, hvor alt er tilfeldig. Det er noe avslappende over det også😊 meeen, jeg er enig i at det er fint når ting står i stil, og ønsker selv å ha en sånn noenlunde stil over leiligheten. Men det som går foran alt er at det er funksjonelt, og det ser det ut som dette kjøkkenet er.

MayK: Tusen takk <3 jeg har ikke lyst til å gå ut med prisen, håper du skjønner det ;) Så enig med deg! Føler ikke jeg er spes "flink", bare ser på litt bilder også velger jeg det jeg synes er fint i butikken, hehe :) <3

Så fint kjøkken!! Liker sånne innlegg som dette, synes interiør er såå gøy! Så vil gjerne se meer av leiligheten deres! :)

Her står også surdeigsbrød til heving. Ønsker deg en fin dag! <3

Maria: Kommer når ting ble mer ferdig :)

Ja jeg forstår det godt:-)

hei Helene, gratulerer med nytt kjøkken. Kjempe fint:) kan jeg spør hvor du har kjøpt hyllen på veggen? er på jakt etter en hylle til kjøkkenet, men finner ikke noen jeg liker.

ha en fin fredag.

sandra: Tusen takk :) den er kjøpt hos hvitt.no :)

Så fint! Føltes ikke så "rotete" uten flisene. :)

Så fint det ble! Hvilken farge har du på veggene? :)

Susann: Takk :) washed linen heter den ;)

Såå fint!! Akkurat samme stil som jeg har😍 Liker!!

Maria: SÅ gøy :D tusen takk!

Skikkelig flott blei da! :)

Sku ønska eg kunne trykt på ein knapp og fått alt ferdig inn på kjøkkenet mitt ;)

Fin helg til deg!

jm: Det hadde vært deilig! Vi har holdt på siden mai! men tusen takk <3

Kjempe fint kjøkkenet ble 😄👍🏻

Katinka.: Tusen takk <3

Så fint det ble! Elsker stilen din. Har du noen blogger eller IG sider du følger, som du henter inspirasjon fra?:)

Hanne: Takk :) husker ikke navnet på noen særlige, men veldig glad i en kontrast. Synes også Lene Orvik er veldig flink med interiør, der jeg hentet dørene i gangen fra :)

Gratulerer med flott nytt kjøkken, det ble veldig fint! Jeg lurer på de blomstene (rosene) som står (stod?) oppi kahler vasen din i stuen som er avbildet i ett av innleggene dine for ikke så lenge siden, er de falske? Hvor har du i så fallkjøpt dem? De var såå fine!

Camilla: Tusen takk <3 tenker du på de fargerike små? De er ekte, holder en liten evighet!

Ja de rosa rosene som du la ut på nederste bildet 18/10! Hvor har du kjøpt de? Elsker den fargen på rosene <3

Camilla: Husker ikke hvor de er kjøpt dessverre ;)

Skriv en ny kommentar