hits

ikke strekke til

  • 02.09.2018 kl. 13:00

Når jeg skriver dette ligger lillemor og sover i vognen sin uten at jeg triller tur, og det for første gang på 4 uker! Så lenge har det gått siden vi testet melk igjen, og alle de gode vanene jeg hadde innført gikk i vasken. Siden har jeg trillet, trillet, bært og trillet mer for at hun skal få sove. Forstå meg rett; jeg ELSKER å trille tur. Men å trille 100 000 skritt i uken (det er det pulsklokken oppgir) blir litt i overkant. Dessuten har jeg ikke hatt et sekund ledig tid fra hun våkner rundt 6, til hun legger seg rundt 12 timer senere.


Den siste måneden har Lykke både satt seg opp, krabbet og reist seg helt uten støtte. Det siste må jeg si at gjorde meg sjokkert. Jeg var heller ikke den eneste, hun er visst nok veldig tidlig ute motorisk. Mange av dere har skrevet at det må være fordi jeg spiser så næringsrikt, og hvem vet. Jeg skal ikke skryte på meg noe! Vi har jo ingen andre å sammenligne med, så for oss har hennes utvikling bare kommet og det har vært hverdagen vår.

Jeg har kjent mye på det å ikke strekke til – å ikke få til alt. Jeg vil så gjerne blogge mer, dele mer mat, lage mer mat (!!), holde kurs og hjelpe alle som kontakter meg. Samtidig kan jeg ikke snu hodet et sekund, og de stundene jeg har til meg selv på kvelden står dusj, kjærestetid, middag og å slenge meg på sofaen/legge meg tidlig høyt på listen.

Skal jeg gjøre alt har jeg innsett at jeg ikke strekker til på noen områder, og vet du hva? Sånn har vi ikke godt av å ha det! Jeg har alt for mange ganger gledet meg sånn til neste steg i livet, tenkt at da skal jeg være lykkelig! Kjenner du deg igjen?

Å trille, bære eller sitte med henne tett på fanget. Å lage babymat, pusse de to små tennene hennes og velge de søte klærne hennes. Lese bok, ligge på gulvet, kose og kile – det er dette jeg har ønsket meg, og drømt om <3

Endelig er hun her og endelig har hun det skikkelig bra – så dette skal jeg nyte, her og nå <3

4 Kommentarer

Oliva

02.09.2018 kl. 14:31
Heia. Har du ikke byttet tilbake til heleneragnhild.no? Det jeg lurte p var, hbordan du fr henne til sovne i vognen uten g med henne i en evighet? Det er helt umulig for meg, og alltid noe jeg har nsket 😅🙈 haha, skal ikke vre enkelt. Stor klem til dere <3

Ingrid Minde

04.09.2018 kl. 21:14
Datteren min er ogs tidlig ute med den motoriske utviklingen, spass tidlig at jordmor fleipet med innfre forbud. Hun har to onkler som ogs var like tidlig ute, s ligger vel i slekten :)

jeg kjenner ogs p flelsen av ikke strekke til, men Eveline er det viktigste i livet mitt, s at hun er fornyd er det viktigste. Det andre fr komme senere :)

Helene Ragnhild

08.09.2018 kl. 05:35
Ingrid Minde: <3

Madde

15.09.2018 kl. 19:56
Kunne du skrevet om dette med halv og helfabrikat mat? Kan det vre farlig, og egentlig fre til at flere fr irritabel tarm?

Skriv en ny kommentar

Helene Ragnhild

Velkommen! Jeg heter Helene Ragnhild og har en stor lidenskap for naturlig mat og sunn livsstil, og en bachelorgrad i ernringsfysiologi. I denne bloggen vil du finne inspirasjon til leve sunnere, lytte til din egen kropp og finne hverdagslykke. Jeg hper jeg kan inspirere nettopp deg<3 Etter flere r som prver er jeg endelig gravid! Flg gjerne min reise mot bli mamma februar 2018 <3 Kontakt: helene.ragnhild@gmail.com

Sk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no