Vårt kjøkken - før og etter

  • 27.10.2017 kl. 09:36

Endelig er kjøkkenet så og si ferdig og jeg har lyst til å gi dere en titt. Jeg har jo lovet interiørbilder på bloggen lenge, men så er det liksom alltid noe som mangler. Sofaområde i stuen har jeg jo delt bilder av mange ganger, men nå venter jeg på siste møbel før også spisestuen er ferdig. Soverommet har jeg ikke blitt helt fornøyd med, vi mangler fine nattbord - tips??

I dag vil jeg i hvert fall dele kjøkkenet, som jeg må si meg utrolig fornøyd med. Mine ønsker var masse oppbevaringsplass, gjerne i form av flest mulig skuffer. Jeg ville ha høyglans og lys trebenk, masse benkeplass og et kjøkken laget for å lage mat. Det føler jeg at jeg har fått, og jeg er rett og slett utrolig stolt av hvor fint det ble, ikke minst snekkerjobben til Jonna. Hadde vi ikke fått hjelp av pappa og svigers hadde vi aldri kommet i mål heller <3

Kjøkkenet før:

Kjøkkenet som stod her før var langt fra ille, men det var mye mer slitt enn det ser ut på bildene og veldig lite fint satt opp. Særlig flisene rundt stekeområde synes jeg var rart satt opp. I tillegg var ikke planløsningen god.

Kjøkkenet nå:

Det er ikke så blått som på bildene, litt uheldig med den, hehe ;)

Kjøkkenet er fra HTH gjør det selv, det leveres flatpakket også setter du det opp selv. Benkeplaten vi gikk for er laminat og heter Oslo. Jeg er utrolig glad vi gikk for den løsningen i stedet for heltre som jeg først ville ha. Den tåler nesten alt, særlig søl som det blir mye av når jeg kokkelerer. Dessuten drømmer jeg om å ha lille L sittende på benken her sammen med meg og da vil jeg at hun skal kunne grise så mye hun vil <3

Induksjonstopp, vifte og blandebatteri er fra Ikea og stolene er fra hay (kjøpt på hviit). Absolutt ingenting er sponset bare så det er sagt ;)

I dag skal det kokkeleres surdeigsrundstykker her <3

Sneak peek - mitt nye kjøkken

  • 09.08.2017 kl. 17:05

Så gøy at så mange likte innlegget i går og at ingen tok det ille! Det er ikke det at vi som gravide ikke skal følge rådene, men noen ganger går folk for langt i å stresse, og ikke minst; gi råd når de ikke er spurt. Det er en uting om du spør meg, hehe.

Kjøkkenet går sakte, men sikkert fremover. Det som står igjen er lister og foringer, å få opp en glassplate som skal beskytte mot stekesprut og litt annet smått. Den stekplaten er jeg forresten så usikker på, plutselig vurderer jeg fliser likevel! Tips? Tenkte på slike hvite, helt enkle.

Etter 2 måneder uten vann og nærmere tre uten steketopp er jeg lykkelig eier av et helt nytt kjøkken. Jeg er så stolt av at jeg har designet, betalt for og gjort alt selv. Ikke minst av Jonna som har snekret og holdt på, og for alle som har hjulpet oss. Vi hadde ikke kommet i mål uten hjelp fra familie, tusen takk <3

Bare å spørre hvis du lurer på noe :)

Masse skuffer og oppbevaringsplass var et av mine ønsker. Her ser dere den nye bakeskuffen min full av godsaker som skal trylles frem til bakst til store og små. Det er bare å glede seg, for her er lysten til å lage mat tilbake for fullt!

Nå skal jeg snart ut i regnet, Gud for et vær vi har her på Østlandet i dag! Jeg skal på dance aerobic med babybumpen min, å riste litt løs gjør alltid så godt. Etterpå blir det sofas, armkrok, strikketøy med babyklær til lille og kveldsmat.

Takk for at du leser og følger <3 Det gjør meg så glad! Følg meg gjerne på snapchat under navnet heleneragnhild, på facebook her og på instagram her!

Leiligheten vår - videoblogg

  • 19.05.2017 kl. 09:47

Bli med inn i oppussingskaos i den nye leiligheten vår!

Jeg elsker å se før og etter bilder, rett og slett fordi jeg ikke er så flink til å se for meg hvor annerledes og fint ting kan bli. Jeg ville derfor filme en snutt til deg der du kan se rundt i leiligheten FØR den er ferdig og full av møbler. Ikke minst er det koselig å kunne se tilbake på :)

Nå skal jeg dra og male lille rommet et strøk og jobbe litt mellom slagene, sånn er livet når du kan jobbe overalt med nett! I kveld skal jeg på fest med jentene, så denne helgen blir bra. Rugedagene går saakte, men med mye å gjøre og gode venner hjelper det i hvert fall mye på humøret <3

Ha en nydelig fredag fine du <3

 

 

Helene Ragnhild

Velkommen! Jeg heter Helene Ragnhild og har en stor lidenskap for naturlig mat og sunn livsstil, og en bachelorgrad i ernæringsfysiologi. I denne bloggen vil du finne inspirasjon til å leve sunnere, lytte til din egen kropp og finne hverdagslykke. Jeg håper jeg kan inspirere nettopp deg<3 Etter flere år som prøver er jeg endelig gravid! Følg gjerne min reise mot å bli mamma februar 2018 <3 Kontakt: helene.ragnhild@gmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no