Så var vi kommet til den fineste dagen i hele året, som jeg elsker 17 mai! Vi kjører en roligere variant i år, men starter i tradisjon tro med champagnefrokost hos gode venner. Jeg tenkte at i fjor ble min siste 17 mai med champis på en stund, men nå som jeg først kan gjelder det å nyte det!
Jeg har pakket mangosalat med kandiserte valnøtter og vannmelon med fersk mynte. Noe friskt må en jo ha på morgenen, og frukt og grønt er jo så deilig!
I år har jeg fått fylt bunadsbeltet mitt og det løfter virkelig bunaden til nye høyder. Egentlig skal en jo være gift for å få gå med belte, men det har ikke jeg tid til å vente på altså. Jeg kombinerer også bunaden med solbriller, litt moderne må en få være på en soldag som denne
Etter frokost skal vi kanskje en tur til byen før vi drar på grilling hos familien til Jon Anders. Det er så koselig å kunne ha med hundene, og la dem løpe fritt i solen og kose seg.
Jeg håper du får en helt fantastisk dag! Jeg skal i hvert fall spise akkurat det jeg har lyst på, kose meg med venner og familie og kjenne på takknemligheten over å få bo i et land som Norge <3