Jeg følte kjærlighet gjennom skjermen <3

I dag har vært en sånn hektisk dag der jeg føler at jeg bare flyr hit og dit hele dagen. Jeg våknet til hundevis av mailer som jeg fortsatt sitter og svarer på! Jeg åpnet nemlig påmeldingene til kurset mitt i går! Utrolig gøy å se at vi blir en herlig gjeng som skal ta denne reisen sammen etter påske, selv om jeg synes det er trist å gi slipp på alle de fine menneskene jeg har fulgt de siste månedene! Jeg har jo blitt både kjent og glad i dem <3

I dag var vi også på et spennende møte som jeg skal fortelle mer om i morgen. Det ble nemlig ikke så spennende som jeg hadde håpet, eller hele situasjonen ble bare rar! Også har vi vært i banken for å fikse på lånet vårt til leiligheten, weee!!

Tusen takk til alle som var med på foredrag i går altså!! Jeg følte virkelig at det strålte varme og kjærlighet gjennom skjermen min her hjemme <3 Det var vel også derfor jeg også turte å gå ganske mye dypere i mine egne følelser enn forventet, og det kom visst noen tårer også! Vi er jo alle bare mennesker, så det er fint å dele synes jeg! Takk for at dere tar meg så godt i mot!

Jeg skjønte at mange dessverre gikk glipp av foredraget av mange ulike årsaker og derfor har jeg bestemt meg for å sette opp et nytt foredrag allerede på tirsdag! Har du ikke mulighet til å bli med klokken 20, meld deg på likevel så skal jeg gjøre mitt ytterste for å få sendt ut opptak i ettertid. Her finner du påmeldingen!

Nå må jeg svare på flere mail før jeg tar kvelden <3

Spiser du feil frokost?

Visste du at hvilken mat du starter dagen din med er avgjørende for energien din hele dagen? Den påvirker til og med nattesøvnen din, som igjen påvirker deg neste dag. Så var hjulet i gang!

Vil du lære hvilke matvarer som er gull til frokost? Bli med i kveld da vel 😀

Klokken 20 skal jeg ha et live foredrag over nett, helt gratis, der jeg skal lære deg 3 konkrete skritt for mer energi!

Har du ikke sikret deg plass er det fortsatt et par igjen! Du finner påmeldingen her 😉

Ha en fin dag så lenge, klem fra meg <3

Jeg har aldri vært så langt nede

God formiddag vakre deg <3

Jeg var oppe supertidlig i dag for å gå morgentur med Jonna. Jeg var hjemme igjen og plantet forran macen klokken åtte, for en deilig følelse! Jeg jobber med å få ferdig foredraget til i morgen, så spennende! Helt ærlig så kjenner jeg at det kiler skikkelig i magen det hele er veldig personlig for meg. Mat er personlig, helse er personlig og i morgen skal jeg dele endel av min reise de siste månedene.

2016 var et tøft år for meg, jeg har faktisk aldri vært så langt nede før. Heldigvis føles det som at jeg har klart å snu det, og selv om jeg fortsatt har harde dager (det har nemlig alle) går det tusen ganger bedre nå! Jeg har lyst til å lette litt på sløret, selv om det føles skummelt.

Jeg vet jo at dere vil meg vel og da er det jo egentlig ikke så skummelt likevel?

Har du ikke meldt deg på i morgen finner du påmeldingen her 🙂

Jeg ville bare kommentere disse aspargesbønnene som jeg har hatt totalt dilla på de siste månedene. Jeg kjøper dem i frysedisken til en billig penge og steker dem på ganske høy temperatur i smør og himalayasalt. Da blir de ikke vasne, men rene snacksen i min munn! Jeg får sykt mange snaps med disse grønne bønnene, og jeg har dessuten sett at mange andre bloggere har hoppet på trenden, haha. Ja til mer grønt til folket sier jeg!!

Nå skal jeg gå en tur med fineste mamma i solen, for et deilig vær vi har i Oslo nå <3

Ha en nydelig dag <3

10 ting som gir meg energi

Som tidligere ME-syk kan du si at jeg er over middels gira på alt som gir energi. Da jeg var syk var jeg vel lettere besatt av dette, hehe. Jo eldre jeg har blitt, jo mer innser jeg at energi er helhetlig, og noe jeg i stor grad kan påvirke selv!

Her er min topp ti liste!

1. Å spise riktig (selvfølgelig!). Riktig bensin på bilen får den til å fungere optimalt!

2. Lange gåturer

3. Å skravle med venninner

4. Når Jon Anders får meg til å le så hardt at jeg begynner å gråte

5. Den siste sangen på steptimen

6. Solstråler mot ansiktet på Malmøye

7. Den første kaffekoppen i sofaen om morgenen

8. Riktig og god hvile

9. Når jeg føler at jeg tar gode valg for meg selv

10. Når jeg kjenner mestring

Selv om det er mange “små” ting på denne listen vil jeg si at den øverste skal ha stor betydning for at jeg har kommet så langt som jeg har. Jeg vil så gjerne at flere skal få mer energi, derfor vil jeg lære bort tre konkrete, enkle steg til mer energi på mitt foredrag onsdag!!

Det er nå over 800 påmeldt, sykt! Det er tydeligvis mange som vil ha mer energi, og det skjønner jeg godt! Det nærmer som maks antall, så vær rask hvis du vil henge på.

Hold av din plass her eller ved å trykke på bilde under 🙂

Straks skal jeg på morgentur med Jonna og hundene. Så skal jeg jobbe med noen helt spesielle bonuser til neste kurs før jeg skal på trening! Det er alt for lenge siden, så nå må jeg skjerpe meg, hehe. Snakkes fine du, stor energiklem fra meg <3

Det har vært et kaos

Helt siden vi kjøpte oss leilighet har jeg gått med en vond følelse i magen. Som jeg har skrevet før går Jonna på politihøyskolen og skal i praksis neste år. Vi søkte skolen om at han skulle få bli i Oslo på bakgrunn av at vi har prøvd å bli gravide i over to, men til vår store overraskelse fikk vi avslag. Dette kom kun få dager etter leilighetsskjøpet vårt. Vi hadde aldri trodd at vi ikke skulle få forståelse for den vanskelige situasjonen vår, men vi falt liksom litt mellom to stoler og plutselig ble det en mulighet at Jonna kunne bli sendt hvor som helst i Norge.

Jeg har ikke engang orket å skrive om dette på bloggen fordi det å endelig kjøpe leilighet var en så stor opptur for oss, og nå føltes alt bare som kaos. Ikke bare aner vi ikke når jeg skal bli gravid, men nå skulle vi ikke engang få flytte inn i det nye hjemmet vårt. Hadde dette vært en utfordring som stod alene, greit nok, men på toppen av alt annet føltes det hele litt som en straff. Jeg la alt av planer, innredning, kjøkkenplaner osv helt bort og prøvde å glemme hele greia.

Vi skrev en skikkelig bra klage og har de siste dagene sittet med hjerte i halsen for å høre resultatet. Jeg har prøvd å tenke på et år i Bodø eller Sørlandet osv som et eventyr, men tanken på å måtte flytte fra alle vennene våre, familie og miljøet vårt uten å ville det føltes tøft. Jeg var dessuten redd fremtidige forsøk ikke kunne bli gjennomført hvis vi måtte flytte, da blir det jo nye ventetider osv.

På fredag fikk Jonna en telefon fra skolen som gjerne ville snakke med ham, og noen timer senere fikk vi gladbeskjeden! Vi får bli i Oslo-område! Etter mange uker med usikkerhet kan vi senke skuldrene, glede oss til å overta leiligheten og konsentrere oss om det vi skal gjennom sammen <3

For en lettelse!!

Jeg har allerede planlagt det meste av kjøkkenet, sett på farger og begynt å titte på møbler. På lørdag shoppet jeg vårt første møbel, så gøy! Jeg håper dere er klar for litt interiørinspo? Tips meg gjerne om fine butikker, vi ønsker oss moderne, nordisk stil. Som jeg gleder meg til å ta bilder i den nye, lyse leiligheten vår!

Det ordner seg visst for snille piker likevel <3

Nå skal jeg skrive ferdig foredraget jeg skal ha på onsdag, spennende!! Jeg gleder meg skikkelig! Har du ikke meldt deg på finner du all informasjon om dette ved å klikke her eller på bilde under. P.S. Foredraget går via nett og er helt gratis 😉

 

Fredagslykke

God morgen vakre <3

Jeg startet dagen med en lang dusj og litt jobb før jeg spiste frokost i sofaen. Når vi flytter skal vi endelig få plass til spisebord, det gleder jeg meg til! Det er koselig å sitte i sofaen altså, så jeg skal ikke slutte helt med det uansett 😉

Så gøy at det er så mange som kommer på foredraget mitt neste uke, jippi! Det blir skikkelig gøy, jeg gleder meg! Du kan lese mer og melde deg på her.

På onsdag hadde jeg en skikkelig velværedag! Først fylte jeg på vippene mine hos @byhelenestudio. Helene er så søt og jeg elsker å bli vippefin hos henne. Jeg har 12 mm vipper med ekstra bøy, men hun tilbyr alle typer du skulle ønske deg. Hun har også veldig gode priser synes jeg! Behandlingen min er sponset, men jeg har selv funnet henne og jeg anbefaler henne til alle mine venninner. Ønsker du time hos Helene kan du sende henne en ml på 92648370. Hun holder til i Tostrups gate 25A på frogner.

Jeg løp nesten fra vippetimen til min neste luksusmøte hos min faste frisør Karianne. Jeg er så takknemlig for at jeg fant henne for jeg har faktisk hele livet hatt et litt kjipt forhold til frisører. Jeg synes så mange frisører styrer med sin greie og feier litt over hva kunden egentlig vil. Det har vært mange stygge striper og uheldige klipper for å si det sånn. Karianne er råflink, hun får frem akkurat den fargen jeg vil og stripene ser helt naturlige ut med en gang du går ut døren. Dessuten bruker de økologiske produkter hos perfect hair, og et spesielt produkt kalt olaplex som beskytter håret mot striping.

Jeg er ikke på noen måte sponset av Karianne, kun en fornøyd kunde i mange år nå. Jeg kommer aldri til å bytte, og Karianne har lovt meg at hun skal komme og besøke meg på gamlehjemmet slik at hun kan fikse håret mitt, haha! Du kan booke hos henne via perfecthair.no.

Når skal jeg sitte et par timer bak skjermen før jeg skal til frøyaklinikken. Jeg har ikke fått vært der og jeg gleder meg masse til å se min kjære Anette igjen og legge en plan for de neste månedene. Dette blir så spennende!

 

Endelig kan jeg dele!

Herregud, jeg er så spent!

De siste månedene har jeg virkelig drevet en snuoperasjon i mitt eget liv, og jeg er faktisk overrasket over resultatene jeg har fått! Jeg som trodde jeg var så sunn atte. Når livet sparker deg ned må du rett og slett ta til deg litt hard lærdom. Nå har jeg lyst til å dele dette med deg <3

I januar satte jeg opp gratis foredrag for over 2000 mennesker via nett, for en gjeng vi var!! Nå har jeg bestemt meg for å gjenta suksessen.

På dette foredraget skal jeg snakke om hvordan du kan få mer energi ved å ta tre konkrete, enkle steg. Energi er vanskelig å definere og måle, men for meg handler det om overskudd og glede. Å ha energi er ikke det samme som å være hyper, det er ikke krampeaktig. Derfor får en ikke energi som varer av kaffe eller energidrikk, for da kommer bare en kræsj etterpå. Jeg snakker om en jevn energi du kan stole på, en god energi rett og slett!

Du kan sikre din plass på foredraget ved å klikke her eller på bilde under!

Jeg er så takknemlig for å ha denne energien i livet mitt, og etter mange år med ME og et energiregnskap i minus er dette ingen selvfølge!

Som sist er det et begrenset antall plasser på foredraget så pass på å holde av din plass med en gang 😉

Jeg håper vi sees <3

Brun hele året med vita liberata

Inneholder sponset produkt

Jeg har alltid vært glad i en fin brunfarge, og jeg skammer meg litt når jeg innrømmer at jeg tok relativt mye sol før. Jeg kan fortsatt ta sol en gang i blandt, mest for velværen, men jeg vil ikke si at det er spesielt sunt for huden. Jeg har prøvd mange typer selvbruning uten hell. Enten blir fargen skikkelig fake, det blir ujevnt eller det stinker.

I mange år har jeg vært helt avhenging av mitt solpudder fra vita liberata. Jeg bruker dette det skyggelegging av ansiktet, det er lett å jobbe med og har ingen shimmer. En annen ting jeg liker er at det gir en liten selvbruningseffekt slik at jeg aldri blir helt vinterblek i ansiktet. Jeg har med årene blitt helt nazi på solkrem i ansiktet. Jeg bruker faktor 40 hver eneste dag og prøver å ikke få for mye direkte sol akkurat her. Jeg synes det er enkelt å sminke meg litt brunere, derfor er ikke dette noe stress for meg.

Men når det gjelder kroppen er det en helt annen sak. Jeg fikk litt hetta da jeg skulle i bryllup i februar og forstod at kroppen min så ut som jeg hadde levd i hi. For å føle meg freshere hadde jeg ikke lyst til å svi meg i solarium, men jeg ville heller ikke være en oransj ompa lompa. Jeg skulle jo tross alt være forlover!

Jeg sendte derfor en mail til vita liberata og lurte på om de hadde lyst til å la meg teste deres selvbruning. Jeg hadde hørt så mye bra om disse produktene og var allerede forelsket i solpudderet.

Nå har jeg brukt dem i et par måneder og jeg er så fornøyd! Disse produktene holder faktisk hva de lover!

♥ Det er lett å påføre – selv for meg som er klønete på dette

♥ Moussen er farget – det er lett å se hvor du har påført

♥ Den tørker raskt – jeg vandrer rundt toppløs i 5 min og det synes uansett Jonna er koselig, haha

♥ Den stinker ikke – ingen klager fra Jonna

♥ Ingen skjolder

♥ Den går gradvis ut – ingen skjolder her heller!

♥ Produktene er rene og irriterer ikke huden min

Anbefaler virkelig disse produktene hvis du har lyst til å freshe deg opp. For meg er det så velvære å få litt farge på skrotten, særlig når vi går mot vår!

Jeg kjøper vita liberata produktene her!

Disse knuser mitt søtsug

Jeg elsker å teste nye produkter! Noen ganger treffer jeg, og noen ganger bommer jeg skikkelig. Det er nettopp det som er med å blogge, da kan du sile ut varer du ikke synes noe om og kun anbefale ting du selv liker. Denne gangen traff jeg blink og dette vil jeg dele med deg!

Teeccino er en koffeinfri tedrikk som smaker mer som kaffe enn te. Litt som dandyblend som jeg har skrevet om før. Forskjellen fra dandyblend er at denne teen både ser ut og lages som te. Det er derfor lett å lage og lett å ha med seg.

Jeg har testet tre av smakene, french roast, nøtter og karamell og hasselnøtt. Den siste har blitt min favoritt, og den drikkes flittig flere ganger om dagen. Jeg tilsetten en dæsj mandelmelk eller cashewmelk, og da får jeg er rik og søtlig drikk som virkelig knuser alt av søtsug.

Et lite tips er at du kan bruke posen to ganger, da den blir ganske sterk. Jeg kjøper mine her.

Jeg holder meg til en kaffe med koffein om dagen (prøver hardt) da et høyt inntak av koffein er vist å redusere sjansene for å bli gravid. Derfor er gode teer og denne drikken midt i blinken for meg. De aller fleste har veldig godt av et lavere koffeininntak, ikke bare vi som prøver å bli gravide 😉

Vil du lære mer om hvordan jeg reduserer søtsug kan du ta mitt gratis søtsugkurs! Da får du en liten film fra meg i postkassen hver dag i 5 dager, med masse tips til hvordan du kan bli sukkerfri.

 

Kjøttfri mandag – Linsesuppe

Selv er jeg ikke opptatt av å ha bestemte kjøttfrie dager, så har jeg faktisk det hver eneste uke. Jeg synes det er morsomt å kunne inspirere andre til å spise andre ting enn kjøtt, ikke fordi jeg mener kjøtt er usunt, tvert imot! Jeg synes bare det er så morsomt at mange tenker at en må ha kjøtt hver dag. Selv vil jeg heller spise mindre kjøtt av bedre kvalitet!

Denne suppen er utrolig god, og jeg vet at den allerede er en favoritt hos mange av dere. Siden jeg selv har gjenoppdaget den ville jeg gjerne gi den en en liten reprise på bloggen.

Denne suppen er mettende og fiberrik, perfekt for å holde blodsukkeret stabilt. Her får du både antioksidanter, næringsrik og tarmhelende kraft, kreftbeskjempende plantekjemikalier og folatrike linser.

Helenes spicy linsesuppe

2 gule løk

2 fedd hvitløk

3 gulrøtter

To bokser hakkede tomater

8 dl kraft eller tilsvarende mengde vann og butjong    

1 ss smør til steking

En boks fullfett kokosmelk

2 dl tørre, røde linser

Krydder: gurkemeie, paprika, ingefær, chili, himalayasalt

En ts honning

Sett gjerne kokosmelken i kjøleskapet noen timer før du skal lage suppe, slik at kokoskremen skiller seg fra vannet.

Kok gulrøtter i kraft eller vann med buljong.

Stek løk og hvitløk blankt i smør.

Når løken er blank har du den sammen med gulrøttene og tilsetter tomater og krydder.

La dette småputre til gulrøttene er møre.

Bruk en  stavmikser for å få suppen glatt.

Tilsett tre toppede ss kokoskrem og to dl skylte tørre, linser.

La dette småkoke i ti minutter.

Bruker du ferdigkokte linser trenger de kun å koke i 1 minutt.

Helt tilslutt tilsetter du en ts honning, som virkelig gir en god smak til suppen!

Håper det smaker <3 

Har du ikke kokt kraft før? Da kan du laste ned den store kraftguiden min slik at du kan lære om magisk kraft og bli en kraftkoking du også <3