Jeg har aldri vært så langt nede

God formiddag vakre deg <3

Jeg var oppe supertidlig i dag for å gå morgentur med Jonna. Jeg var hjemme igjen og plantet forran macen klokken åtte, for en deilig følelse! Jeg jobber med å få ferdig foredraget til i morgen, så spennende! Helt ærlig så kjenner jeg at det kiler skikkelig i magen det hele er veldig personlig for meg. Mat er personlig, helse er personlig og i morgen skal jeg dele endel av min reise de siste månedene.

2016 var et tøft år for meg, jeg har faktisk aldri vært så langt nede før. Heldigvis føles det som at jeg har klart å snu det, og selv om jeg fortsatt har harde dager (det har nemlig alle) går det tusen ganger bedre nå! Jeg har lyst til å lette litt på sløret, selv om det føles skummelt.

Jeg vet jo at dere vil meg vel og da er det jo egentlig ikke så skummelt likevel?

Har du ikke meldt deg på i morgen finner du påmeldingen her 🙂

Jeg ville bare kommentere disse aspargesbønnene som jeg har hatt totalt dilla på de siste månedene. Jeg kjøper dem i frysedisken til en billig penge og steker dem på ganske høy temperatur i smør og himalayasalt. Da blir de ikke vasne, men rene snacksen i min munn! Jeg får sykt mange snaps med disse grønne bønnene, og jeg har dessuten sett at mange andre bloggere har hoppet på trenden, haha. Ja til mer grønt til folket sier jeg!!

Nå skal jeg gå en tur med fineste mamma i solen, for et deilig vær vi har i Oslo nå <3

Ha en nydelig dag <3

21 kommentarer

Siste innlegg