Det har vært et kaos

Helt siden vi kjøpte oss leilighet har jeg gått med en vond følelse i magen. Som jeg har skrevet før går Jonna på politihøyskolen og skal i praksis neste år. Vi søkte skolen om at han skulle få bli i Oslo på bakgrunn av at vi har prøvd å bli gravide i over to, men til vår store overraskelse fikk vi avslag. Dette kom kun få dager etter leilighetsskjøpet vårt. Vi hadde aldri trodd at vi ikke skulle få forståelse for den vanskelige situasjonen vår, men vi falt liksom litt mellom to stoler og plutselig ble det en mulighet at Jonna kunne bli sendt hvor som helst i Norge.

Jeg har ikke engang orket å skrive om dette på bloggen fordi det å endelig kjøpe leilighet var en så stor opptur for oss, og nå føltes alt bare som kaos. Ikke bare aner vi ikke når jeg skal bli gravid, men nå skulle vi ikke engang få flytte inn i det nye hjemmet vårt. Hadde dette vært en utfordring som stod alene, greit nok, men på toppen av alt annet føltes det hele litt som en straff. Jeg la alt av planer, innredning, kjøkkenplaner osv helt bort og prøvde å glemme hele greia.

Vi skrev en skikkelig bra klage og har de siste dagene sittet med hjerte i halsen for å høre resultatet. Jeg har prøvd å tenke på et år i Bodø eller Sørlandet osv som et eventyr, men tanken på å måtte flytte fra alle vennene våre, familie og miljøet vårt uten å ville det føltes tøft. Jeg var dessuten redd fremtidige forsøk ikke kunne bli gjennomført hvis vi måtte flytte, da blir det jo nye ventetider osv.

På fredag fikk Jonna en telefon fra skolen som gjerne ville snakke med ham, og noen timer senere fikk vi gladbeskjeden! Vi får bli i Oslo-område! Etter mange uker med usikkerhet kan vi senke skuldrene, glede oss til å overta leiligheten og konsentrere oss om det vi skal gjennom sammen <3

For en lettelse!!

Jeg har allerede planlagt det meste av kjøkkenet, sett på farger og begynt å titte på møbler. På lørdag shoppet jeg vårt første møbel, så gøy! Jeg håper dere er klar for litt interiørinspo? Tips meg gjerne om fine butikker, vi ønsker oss moderne, nordisk stil. Som jeg gleder meg til å ta bilder i den nye, lyse leiligheten vår!

Det ordner seg visst for snille piker likevel <3

Nå skal jeg skrive ferdig foredraget jeg skal ha på onsdag, spennende!! Jeg gleder meg skikkelig! Har du ikke meldt deg på finner du all informasjon om dette ved å klikke her eller på bilde under. P.S. Foredraget går via nett og er helt gratis 😉

 

26 kommentarer

Siste innlegg