Adlinks
Jeg må si at jeg våknet til et sjokk over valgresultatene i natt! Jeg har bodd 6 år i USA og jeg føler på mange måter at jeg har vokst opp der, så å se dette som skjer der nå er bare tragisk. Jeg vet nesten ikke hvordan jeg skal reagere eller hva jeg skal tro. Det eneste jeg kan tenke er at folk vil bedras! Slik er det i alle situasjoner, til og med kosthold. Det er mye lettere å hive seg på en ny, trendy diett enn å sette seg inn i hva som faktisk må til over tid. Å selge noe “nytt” er rett og slett lettere. Jeg håper bare dette ikke vil lede til mer hat, rasisme og vold i dette egentlige gode landet, men det er jeg redd det kan gjøre <3
Nei, over til noe hyggeligere!
En frokost jeg alltid kommer tilbake til er min kjære skål med lune bær og cottage cheese. Jeg vet at mange spiser cottage cheese med sukkerfritt syltetøy, men det kan virkelig ikke måle seg med smakene du får ved å varme bærene. Denne frokosten har fulgt meg i mange år, og jeg blir aldri lei den. Selv om jeg bytter den ut i perioder er den alltid god å falle tilbake på i perioder der jeg er matlei.
Ettersom årene har gått har den fått noen oppdateringer også <3
Cottage cheese skål med lune bær
♥ 2-3 dl frosne bær (bringebær, solbær, blåbær, skogsbær, jeg liker en blanding)
♥ 1 ss kokosolje
♥ 1,5 dl cottage cheese
♥ 1 dl kefir (jeg lager min egen i perioder, men bruker også den fra butikken)
♥ 2 ss hjemmelaget musli eller hakkede nøtter
♥ Kanel, vaniljepulver og eventuelt en dråpe stevia hvis du vil ha det søtere
Varm bærene på middels varme i en liten kjele eller stekepanne med kokosolje. Du kan også bruke mikro, jeg har ikke det hjemme fordi jeg klarte å sette fyr på den for et par år siden (det er en helt annen historie). Mens bærene smelter blander du cottage cheese i en skål. Hell de varme bærene over og dryss over godt med ekte kanel. Hvis du har vaniljepulver synes jeg det smaker himmelsk på, og noen ganger tilsetter jeg 1-2 dråper stevia for å få en søtere smak. Jeg topper det til slutt med noen ss hjemmelaget musli, akkurat nå er denne favoritten. Har du ikke musli kan du bruke nøtter slik jeg har gjort i dag.
Hvis jeg har gojibær hjemme smaker dette nydelig, det gir også en ekstra god konsistens <3
Hva er din favorittfrokost?
<3
Det så ut som en god frokost 😊 Jeg har faktisk sist samme frokost daglig i 2 mnd og den består av smoothie med avokado, eggeplomme, øko gelatinpulver, kokosmelk, banan, råkakaopulver og jeg topper med litt peanøttsmør og noen ganger ceylonkanel 😊 Den metter godt i tillegg og det er en hyggelig bonus 😎
Ja, helt sykt med valget! Men, ser iallefall ut som en veldig god frokost 😀
NAM, det så absolutt ikke feil ut!
Det der har blitt min faste lunsj, så godt! Setter stor pris på oppskriftene du legger ut.
Lurer forresten på om kollagen må blandes ut i drikke eller om man kan ha det i gryter, grøt etc?
Masse god bedring til deg 😊
Silje: Du kan putte det i alt 😀 tusen takk <3
siljefjaren: Det er så godt <3
Victoria Larsen: Det er viktig uansett <3
Anette: Nam <3
Hvilken cottage cheese bruker du? Og er bær bedre enn frukt med tanke på antinæringsstoffer?
Marita: Jeg er ikke noe redd for antinæringsstoffer i frukt og bær, du kan bruke begge. Jeg bruker vanlig cottage cheese 🙂
Levitra Horschaden Daily Cialis Without A Prescription Propecia Steiner viagra online prescription Does Cephalexin Affect Your Birth Control