Adlinks
God søndagskveld!
Solbærbusken på Malmøya har fått hyppig besøk av meg i sommer, men nå er den snart renset. Endel av bærene har havnet i fryseren, for smoothie med solbær er noe av det beste jeg får. Det smaker rett og slett som godteri, sånn er det bare! Her er oppskriften på den jeg slengte sammen i dag:
Helenes solbærsmoothie
En dl fryste solbær
En dl fryste bringebær
En scoop vaniljeprotein
En ts greens
En ts lecithin
En ss kokosolje eller MCT-olje (sistnevnte er min favoritt i smoothie)
(all supermat kan sløyfes, men øker næringen i smoothien og gir deilig konsistens)
1,5-2 dl væske: du kan bruke mandelmelk, havremelk, annen melk eller vann
Jeg liker å bruke mindre væske og spise med skje. Jeg toppet også min smoohie med gojibær, hampfrø og et par solbær. Jeg fikk et spørsmål på snap her om dagen om frossen spinat som jeg tenkte jeg kunne svare på her. Jeg bruker ofte frossen spinat i smoothie. Denne er forvellet, som vi si at en er kokt i en veldig kort periode før den fryses. Dette gjør faktisk spinaten lettere å fordøye og er positivt. Det er ikke fårlig å bruke rå spinat heller, jeg bruker det jeg har jeg. Hvis du har fersk spinat som holder på å bli dårlig kan du også slenge denne rett i fryseren og ha den i smoothie, gjør det enkelt for deg selv