Hei og hopp!
Nå har jeg akkurat kommet hjem fra svettefest på Elixia, endorfin-rush til tusen! De siste ukene har vært så hektiske at jeg faktisk ikke har rukket å dra på treningssenter så ofte, jeg har gått masse, men skikkelig svett trening har det blitt lite av. Med en gang jeg faller ut av gode vaner merker jeg hvor raskt det er å utsette å “begynne igjen”. Jeg hadde faktisk virkelig ikke lyst til å dra i dag.
“Da må jeg vaske håret”, “jeg har ikke tid”, “jeg er nok litt sliten”, “jeg må børste hunden” osv. Jeg er vel ikke alene om å ha tusen unnskyldninger?
Jeg prøver å minne meg selv på at det å ikke få trent på en uke er ingen krise! Det er faktisk livet det, særlig når jeg har jobbet non stop og løpt mellom avtaler. I tillegg minner jeg meg på den deilige følelsen av mestring og glede når jeg er ferdig, plutselig var jeg på vei likevel!
Over til dagens oppskrift, fantastisk deilig pizza laget på ti minutter. Jeg har laget denne pizzaen på Bfree wraps, noe som gjør den glutenfri. Du kan også lage denne som den klassiske lompepizzen, for eksempel med speltlomper.
Denne pizzen er vegetar, men du kan selvfølgelig ha akkurat den topping du ønsker. Jeg tok rett og slett en Bfree wrap og smørte pesto på (ca 1,5 ss). Så hadde jeg på tomat og sopp, før jeg drysset litt ost på. Jeg hadde lyst på mozarella, men det hadde jeg ikke hjemme. Neste gang skal jeg teste det 🙂
Stek pizzzaen på 180 grader (rett på risten) i 8-10 minutter. Bunnen ble relativt sprø, men hvis du vil ha den enda sprøere kan du steke wrapsen i 3 minutter før du har på fyllet.
Denne smakte sykt digg, tror jeg må lage det til Jon Anders i helgen <3
Nam!!
Så kjempe herlig ut ^^
Så utrolig godt ut! 🙂
Unnskyldninger for å slippe unna er jeg litt for godt kjent med, haha. Men så er det jo deilig når man først er ferdig 🙂 Og den pizzaen så og hørtes helt nydelig ut !!
REBECCA HOLDER: Jeg skal innrømme at 90% av grunnen til at jeg trener er følelsen etterpå! Er det feil? Haha 😀
Renie Landgraff: 😀
Sofie Caroline Nilsen: 😀 <3
Henriette Celin: 😀
sv: haha, nei det er overhodet ikke feil. Tenker litt sånn selv – og kanskje litt at jeg får igjen for det i det lange løp. Masse energi og en fin kropp burde vel være motivasjon i massevis !! haha
REBECCA HOLDER: Helt enig 😀
Nam, så godt og enkelt. Må prøves 😀
Det er veldig inspirerende å følge deg på snap og her på bloggen din, Helene. Du gjør en super jobb! Også må jeg si at du og Jon Anders passer så fint sammen, må nesten si at jeg er litt misunnelig, hehe. Sender dere mange gode tanker og håper dere snart får oppleve den felles drømmen som dere har 🙂
Lisa: Lisa: Å, tusen takk! <3 Jon Anders er virkelig en spesiell gutt, jeg føler meg veldig heldig! Ingen forhold er perfekte, men så lenge en har kjærlighet og et godt fundament tror jeg en kommer langt! Tusen takk, tar med meg alt jeg kan få, hehe <3
Synes virkelig ikke befree wrap smaker noe godt sammenlignet med glutentortilla, men kan godt tenke meg at den funker fint som pizzabunn. Jeg liker jo ikke lomper for eksempel, pga potetsmaken, men så fort jeg har dem i ovnen blir smaken en helt annen 🙂 Takk for tips!
Madelen: Nei, du må se på det som noe helt annet. Jeg synes de med chia er bedre enn originalen, men de er litt vanskeligere å få tak i. Som pizza var den skikkelig god!