Eminence – økologisk hudpleie

Sponset behandling

Sommer er så deilig! For meg er det lite som slår en lang dag i solen, svømming i saltvann og sol, sol og mer sol <3

DSC07410En ting jeg er veldig nøye på er hudpleie i solen. Huden er vårt største organ og trenger mye omsorg og pleie. Det er svært viktig å bruke gode produkter, og med det mener jeg produkter som gir meg resultater samtidig som de er trygge. De skal ikke inneholde masse unødvendige kjemikalier og helst være økologiske. Det er utrolig hvor mange stoffer som pumpes inn i vanlige produkter for at de skal være kritt hvite, holde seg i mange år eller ha en spesiell konsistens. En luftig krem er jo fint, men er det virkelig verdt å eksperimentere med helsen vår for å ha en spesiell konsistens eller lukt på en bodylotion?

For meg er det bare ikke godt nok dokumentert at disse stoffene ikke er skadelig e over tid, i hvert fall ikke i de mange kombinasjonene og mengdene vi får i oss. Jeg er ikke ekstrem, jeg bruker tupperware og vasker meg med en vanlig såpe her og der, men hvorfor ikke gjøre det jeg kan for å minske hvor mye kjemikalier jeg og de rundt meg får i seg?

Etter at jeg lærte hvor mange kjemikalier vi samler opp i kroppen gjennom produktene vi har på badet har jeg vært på jakt etter de perfekte økologiske produktene. Denne jakten har ikke blitt mindre intens etter at vi begynte å prøve. Når du går gravid overføres mange av disse stoffene over i baby og det ønsker vi ikke. Vi vil jo gi lille den beste starten på livet!

økologisk hudpleie

Økologisk hudpleie

Derfor er jeg så glad for å kunne presentere dere for Éminence økologiske produkter. Disse produktene er biodynamiske, håndlagede og troner faktisk på toppen som verdens mest solgte økologiske spaprodukter. De er stappfulle av aktive ingredienser som antioksidanter, fruktsyrer og gunstige fettsyrer som styrker huden helt uten å tilføre ulumskheter. De er selvfølgelig ikke testet på dyr og har en håndfull sertifiseringer.

Før sommeren var jeg på Artesia spa for en herlig behandling med disse produktene. Tenk å kunne dra på spa og vite at produktene er helt trygge (!), utrolig deilig. Jeg startet med en avslappende helkroppsskrubb før jeg fikk en ansiktsbehandling. Arctic berry peel er en mild, men effektiv behandling med glycolsyre. Dette stimulerer til cellefornyelse og fjærner gamle, døde hudceller. Denne behandlingen kommer jeg til å fortsette med utover høsten, anbefales virkelig!

økologisk hudpleie

økologisk hudpleie

Éminence organics

En av de nye favorittene mine er denne kroppsskrubben med ekte blåbær. Produktene er så ferske og lukter himmelsk. Denne skrubben inneholder blant annet blåbær, mandelolje, bringebær, avokadoolje, grønn te, kampfer og kokosolje.

økologisk hudpleieøkologisk hudpleieJeg gleder meg til å teste ansiktsproduktene fremover og gi dere en skikkelig review. Jeg har veldig sensitiv hud som har lett for å bli uren (hormonell acne) og er derfor veldig kritisk til hvilke produkter jeg bruker. Jeg er superspent på disse da de er såpass aktive. Mye av den naturlige hudpleien jeg har brukt før har rett og slett ikke gitt meg resultatene jeg ønsker, og da har jeg gått tilbake til sterkere saker. Nå har jeg troen på at jeg har funnet den perfekte kombinasjonen av aktive ingredienser i en økologisk innpakning.

økologisk hudpleieEminence kan kjøpes hos Artesia spa på Grand hotell og på Majorstuen i Oslo.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg