Jeg elsker denne røde pestoen, men denne uken ville jeg lage den klassiske, grønne! Den kan lages både som fermentert versjon eller ikke, det er helt opp til deg. Forskjellen er egentlig bare at du tilsetter myse og setter den et lunt sted noen dager før du spiser den.
Hjemmelaget pesto
En basilikumplante
En dl olivenolje
En pose pinjekjerner (40 gram)
1,5 dl revet parmesan
1/2 kinesisk hvitløk eller et fedd hvitløk
1 ss molkosan (eller vannkefir, kombucha, vita biosa)
En dæsj salt
Riv av alle bladene på basilikumen og ha i en blender. Tilsett resten av ingrediensene og kjør til en jevn masse.
Ha pestoen over på et glass.Hvis du vil fermentere setter du glasset på et lunt sted, jeg har det i krydderskapet. La glasset stå i 2-3 dager avhengig av temperatur. Jeg hadde det stående i to nå som det er ganske varmt.
Jeg elsker å ha pesto på surdeigsbrød eller frøknekkebrød, på fisk (nam!), på salat og til kylling.
Pesto er næringsrikt og inneholder masse stoffer kroppen blir glad av! Viktigst er at det gir utrolig god smak til sunn mat!
Hva bruker du pesto til??
Zentel Helmidazole No Doctors Consult alternativa natural priligy Cialis Generika Per Paypal Canadian Pharmacy Online Express
Macrobid 100mg Discount Worldwide Pharmacy Next Day California Ordine Originale Kamagra cialis prices Womens Tadalis Sx Soft Lamotrigine Nom Pour Amoxil