Supergrøt

Annonse

I anledning supermatens dager er det hele 30% rabatt på all supermat ut helgen på soma.no. Det er siste dagen i dag, så vær raskt ute hvis du vil sikre deg dine favoritter! Her kan du lese innlegget mitt om mine favoritter og hvordan du kan begynne med supermat i din hverdagen.

På torsdag startet jeg dagen min med en time yoga med skjønne Vibeke og grøtfrokost i regi av Supernature. Det finnes jo ikke noe bedre enn å starte dagen med yoga, og for meg som har vært litt i ulage i det siste dagene var dette perfekt. Timen var en ashtanga flow, så relativt tøff, men likevel deilig.

Supergrøt

supergrøtEtter timen var det tid for å fylle på lagrene og frokost stod for tur. Vi fikk være de første i Norge til å smake på Supernatures nyhet, nemlig supergrøt!

supergrøtJeg får hele tiden spørsmål om hva en kan spise når en er ute og reiser, eller har lange dager på skole eller jobb. Dette er faktisk et perfekt alternativ. Denne slenger du bare i vesken også har du havregrøt når sulten melder seg. Jeg kommer i hvert fall til å pakke denne i håndvesken neste gang jeg skal ut og fly. En får jo ikke ha med seg noe med væske i, og da er denne perfekt. Be flyvertinnen fylle koppen med varmt vann også kan du kose deg med varm grøt 30 000 fot over bakken.

supergrøtGrøten er basert på havre og chiafrø som gir en fyldig konsistens og god metthetsfølelse. I tillegg har den selvfølgelig deilig supermat! Alle ingrediensene er økologiske og grøtene er glutenfrie.

supergrøtSelv valgte jeg den grønne som inneholder morbær, kokos og hvetegress, helt fantastisk! Jeg er jo alltid på jakt etter å spise ekstra grønt 😉

supergrøtI tillegg til min grønne favoritt finner du en grøt med kakao og daddel, og en med hirse (jernrikt) goji og tranebær.

supergrøtDenne grøten kan også fint lages kald ved å tilsette vann eller melk. Selv ville jeg hatt i mandelmelk og satt denne i kjøleskapet. Da blir havren lettere å fordøye og mer næringsrik for tarmen din.

supergrøtGrøtene kommer i butikk om noen uker så det er bare å glede seg <3

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg