Mine beste tips mot cellulitter

Nå som sommeren nærmer seg vet jeg at det er mange som kvier seg for å gå i shorts og bikini grunnet cellulitter, eller appelsinhud som mange kjenner det som. Den litt knudrete huden bakpå lårene er veldig vanlig og det er noe som de aller fleste opplever i løpet av livet. Jeg har som de fleste andre noe cellulitter, men det har faktisk bedret seg etter at jeg tok i bruk tipsene jeg skal gi deg i dag. Da jeg ble syk og ble sengeliggende fikk jeg cellulitter for første gang. Jeg raste ned i vekt og fikk veldig slapp hud, jeg var innaktiv og sirkulasjonen min var ganske dårlig. Nå er faktisk ting mye bedre og jeg velger å tro at det er fordi jeg har gjort noe riktig. Disse tipsene er absolutt ikke vitenskapelig bevist, men det er ting jeg selv gjør. Ingen av dem er ting jeg har gjort for å fjærne cellulitter alene, men jeg synes at de alle har effekt på nettopp dette (irriterende) problemet.

Jeg må jo bare nevne at ingen burde unngå shorts på grunn av cellulitter, vi må akseptere oss selv og alt det der. Samtidig er det jo lov til å ta noen gode valg for egen kropp og kanskje føle seg litt ekstra snerten i sommer samtidig?

Mine beste tips mot cellulitter

Tung styrke og bevegelse


tips mot cellulitterNår vi trener tung styrke bygger vi muskler og brenner fett. Dette vil faktisk bidra til en strammere kropp og for de aller fleste mindre cellulitter. Det betyr ikke at du på død og liv må pumpe jern, men det betyr at du bør ta i når du trener. Ikke stå med 3 kg på timer på sats og forvent resultater. Å bevege seg mye i hverdagen er en super mate å brenne fett. For meg er dette kombinert med intervalltrening det beste. Når vi brenner fett fra fettcellene vil dette bidra til at slagstoffer som er lagret i fettvevet reduseres, og det kan gi mindre cellulitter.

Tørrbørsting

tips mot cellulitterJeg elsker å tørrbørste og bruker en børste fra bodyshop før hver eneste dusj. Dette setter i gang sirkulasjonen min og kan dermed bidra til at avfallsstoffer lettere slipper fra der de ligger lagret. Det hjelper ikke å tørrbørte i to dager for å se effekt, her m du holde ut over tid. De første gangene blir du rød og det er litt sårt, men det går raskt over. Nå er det en vane jeg har og jeg tenker ikke så mye over det annet enn at jeg synes det er deilig.

Greens

tips mot cellulitterGreens, chlorella og spirulina virker utrensende og kan dermed bidra til mindre slagstoffer i kroppen. Jeg elsker effekten greens har på min kropp og min hud, og jeg merker så godt når jeg ikke har vært så flink til å ta dem (sånn som i det siste). Frem mot sommeren skal jeg pøse på med masse greens og jeg gleder meg til å kjenne energien boble og følelsen av renhet i kroppen. Jeg liker dette greenspulveret, denne spirulinaen og denne chlorellaen (annonselenker).

Velg naturlige produkter

tips mot cellulitterVi kvinner smører oss med flere hundre ulike kjemikalier hver dag og dette tas rett opp av huden din. Dette er ikke skremselspropagange, men tenk bare på hvordan et p-plaster eller ibux-gel virker? Disse kjemikaliene vil påvirke mengden kjemikalier du har i kroppen, og du vet vel hvor disse lagres? I fettvevet selvfølgelig, her vet kroppen at de gjør minst skade.

For meg er det vinn vinn å bruke naturlig produkter på min kropp da både huden, kroppen og lommeboken hopper av glede. Her finner du oppskrift på min favorittolje til huden og under finner du mine beste tips til naturlig hud- og hårpleie.

Kollagen

tips mot cellulitterKollagen og gelatin (kokt kollagen) finner du rikelig av i kraft. Det er faktisk funnet i en studie at inntak av kollagen reduserte cellulitter. Får du ikke i deg kraft ofte kan det være en idé å ta kollagen som tilskudd. Jeg gjør dette selv ved å putte kollagenpulver i smoothies, kaffe, te, hjemmelaget is, iskaffe og sjokolademousse. Du kan også lage geléfigurer ved å bruke gelatin. Da må du ha denne. Har du ikke handlet på iherb før kan du bruke koden NOX480 og få 5$ rabatt på ditt første kjøp.

Selvbruning

Okey, dette vil ikke redusere cellulitter, men det vil redusere hvor synlig de er. Når vi blir brune synes de rett og slett mindre. Det er lite som får meg til å føle meg så fresh som når jeg er brun, men jeg vet jo at det ikke er sunt å sole seg for mye. Da kan selvbruning være tingen, og jeg har selvfølgelig også her funnet meg en favoritt uten skadelige stoffer. Denne serien fra pureskin er basert på sukkerroer og gir en gyllen brunfarge.

Snart skal jeg også dele en skrubb som er spesielt effektiv mot cellulitter, det er bare å følge med 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg