Hjemmelaget vaskemiddel

God morgen fine deg <3

Nå er jeg hjemme fra en kjempe fin tur med mine fine venninner <3 Jeg har kost meg så masse og gleder meg til å vise dere litt bilder! Først skal jeg dele et tips til husvasken din!

DSC04578Mange etterspør naturlige produkter til vask av hus! Det finnes en haug med produkter både på norsk helsekost og på iHerb, men i dag hadde jeg lyst til å dele en du kan lage helt selv!

hjemmelaget vaskemiddelDette er en spray du kan bruke til alle overflater som kjøkken, pult, vask og bord. Den er snill for både deg og miljøet. Tenk litt på alt vi sprayer og hvordan det påvirker deg. Vi puster jo faktisk dette inn. Mange sprayer er laget og reklamerer for at de løser opp biologisk materiale som bakterier, men vi er jo faktisk biologisk materiale. Dessuten prøver jeg å begrense hvor mye rare stoffer jeg får på og i meg. Jeg er som dere vet langt fra fantatsik, men det er ikke så vanskelig å gjøre litt!

hjemmelaget vaskemiddel

Hjemmelaget vaskemiddel

hjemmelaget vaskemiddel Ha i 2 ss natron i en bolle (den jeg har på bilde er kjøpt i USA, men den fra butikken her er helt lik).

hjemmelaget vaskemiddelHell over 2 dl eddik, men vær forsiktig da det vil bruse!

hjemmelaget vaskemiddel Tilsett 3 dl vann og 15 dråper tetreolje.

hjemmelaget vaskemiddel For god lukt tilsetter jeg også 10 dråper sitronolje, men dette kan du droppe eller du kan velge en annen.

hjemmelaget vaskemiddel Hell væsken over på en tom sprayflaske, rist litt og du er klar for å sette i gang vasken!

hjemmelaget vaskemiddelJeg beklager litt lite blogging de siste dagene. Jeg har både lansert kurs og vært på ferie de siste dagene, så det har gått i et kan du si! Jeg hadde også lyst til å prioriterer å være tilstede med mine herlige venninner! Det er så viktig å nyte livet og være litt offline! I dag skal jeg en tur på Frøyaklinikken, jobbe masse, gå en lang tur med hundene, rydde og redigere bilder. Jeg skal også få delt hvordan jeg spiser sunnere på tur <3

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg