Noe av det beste jeg får som tilbehør er hjemmelagede sunne fries! Jeg må innrømme at søtpoteten er favoritten, særlig når jeg lager den i smør med havsalt. Jeg liker å eksperimentere, så denne gangen testet jeg persillerot. Jon Anders spiste med stor iver og skrøt av mine søtpotetfries. Han merket faktisk ikke forskjell! Selv merker jeg at det er to forskjellige ting, men jeg synes absolutt disse er veldig gode. Du kan også lage fries av sellerirot, gulrot og pastinakk.
Sunne fries
Men, tilbake til min deilige, enkle middag her om dagen! Dette er en favoritt, både til hverdag og fest. Laks (kjøp gjerne øko om du finner det) stekt i smør, mangosalat og fries. For å lage disse skjærer jeg dem i tynne staver, putter dem i en brødpose, heller oppi en ss olivenolje og et dryss salt, paprikakrydder og litt gurkemeie. Lukk posen slik at den ser ut som en ballong (jeg viste dette på snapchat her om dagen, følg meg gjerne der for mer tips) og rist i vei. Slik fordeler oljen og krydder seg jevnt.
P.S. Følg meg gjerne på facebook for å se mer av det som engasjerer meg og få med deg når jeg legger ut innlegg <3