Jeg gikk på en smell

Forrige uke gjorde jeg noe jeg hadde lovet meg selv at jeg ikke skulle. Jeg har egentlig sagt a jeg ikke skal kjøpe noe babygreier, ingen bodyer, ingen luer, ingenting. Den dagen jeg gjør det skal det være noe koselig, noe jeg kan dele.

På fredag endte dette bladet likevel plutselig i kurven min. Litt som en sjokolade bare plutselig kan havne der? Det var så fristende med den lekre forsiden, det lille nurket og de fine fargene. Jeg følte meg jo nesten som om jeg stjal, jeg har jo ikke rett til å kjøpe dette?

Babydrøm kommer jo bare ut noen ganger i året, og det var så mange ting jeg hadde lyst til å lese om. Derfor kjøpte jeg det. Jeg vil så gjerne være medlem i denne mammaklubben jeg.

Vi ble sittende å bla litt i bladet sammen på lørdag, jeg og Jon Anders. Det skal jo skje, vi må jo bare håpe på det. Selv om begge navnene er bestemt for lengst er det så koselig å sitte og prate om, titte på babyrom og lese om fødsler.

Neste blad kommer ikke før i mars, er det lov å håpe at det skjer noe før den tid tro?

I dag skal jeg på ingefær live, og før den tid har jeg en to do list som er lengere enn jeg skulle ønske. I tillegg har jeg klart å bli skikkelig syk. Det er jo ikke så lurt å peise på når en ikke føler seg bra, så kombinert med litt lite søvn og stress har kroppen bare sagt stopp i dag. Derfor blir det sofajobbing med mange pauser.

Jeg håper du får en fin dag i det nydelige været, tusen takk for at du titter innom her <3
 

16 kommentarer

Siste innlegg