Fletter fra Gevir

God morgen skjønne du <3

Denne influensaen har virkelig tatt knekken på meg altså! Kroppen gjør vondt, magen gjør vondt, ingen mat frister, dette er jo ikke meg?

Jeg prøver å minne meg selv på at alle blir syke innimellom, selv de som drikker grønn smoothie og tar leverkapsler! Kanskje er det kroppens måte å si ifra og rense ut litt på?

På onsdag var jeg jo på fotoshoot med shapeup og da ble vi flettet med disse flettene av selveste Linn fra Gevir. Jeg måtte knipse noen bilder for å forevige dem selv også. Når en skal ha shoot er det ofte litt annerledes enn en selv ville valgt, det skal jo være kreativt og litt crazy. Jeg kan innrømme at disse flettene er litt utenfor min komfortsone, men det er jo gøy å prøve noe nytt også!

Jeg har lyst til å bli flinkere til å flette selv også, nå som håret mitt er så langt er det jo veldig gøy å eksperimentere.

I dag har jeg et møte som jeg må få til, men ellers blir det litt jobbing fra sofaen, tv-titting, mange kopper ingefærte med gelatin/kollagen og hjemmebakte rundstykker.
 

9 kommentarer

Siste innlegg