Enkel middag – Linseburger med gulrot og mynte

Hei og hopp i mandagen! Denne dagen kjenner jeg at skal bli god!! For selv om det er ruskevær i Oslo, skal jeg ikke surmule. Nå er det kun 1 uke til vi overtar ny leilighet og jeg har masse å gjøre! Jeg vil få ned rotet her hjemme, så her skal det kastes, gis bort, selges og organiseres. Et ryddig hjem er så viktig for meg, både med tanke på stress og for produktivitet.

Nå har jeg allerede rukket å drikke sitronvann og smoothie, sendt mailer til de fine kursdeltakerne mine og fått unna litt smågreier. Nå blir det mer jobb og rydding mellom slagene. Har dere tips til gode garderobeløsninger forresten? Garderobemannen har salg på onsdag, så tenkte meg innom de, men liker jo også IKEA sine godt, hjelp!

Forrige uke fant jeg noen veldig gode linseburgere på coop som jeg fikk mange spørsmål om. Helst vil jeg lage slike selv, men vet du hva, av og til er det så lov å kjøpe ferdig! Nå har jeg jo også fått inspirasjon til å kjøpe mine egne, bløtlagte varianter. Jeg er jo ikke vegetarianer, men jeg synes linser er veldig godt og så lenge du klarer å fordøye dem så er de supre! Jeg synes også det er fint å bidra til et lavere kjøttforbruk 🙂

Jeg stekte dem i litt smør og laget squashpasta til. Jeg bruker en liten maskin til å lage det som jeg har kjøpt i usa, men den finnes på endel nettbutikker i Norge også, både dyrere og billige varianter.

Jeg stekte “nudlene” i lit smør og hadde over parmesan, nam!

Denne middagen lagde jeg så fort og den ble kjempe god! Perfekt mat når jeg er alene, og Jonna er på skolen sent. Jeg skal innrømme at jeg måtte ha litt dessert senere, for det ble litt for lite mat for å holde meg mett kjempe lenge, så neste gang skal jeg lage litt mer.

Har du laget linseburger før?

Mandagsklem fra meg <3

9 kommentarer

Siste innlegg