Tårene rant nedover kinnene mine

De siste dagene har jeg fått så mange gode mailer av fine kvinner! Smil, hjerter, takk og klemmer, noen korte og noen lange. Du skal vite at det betyr mer enn du aner!

Jeg brenner for ernæring, for å gjøre maten til din medisin og for å ta valg i livet ditt som gjør kroppen din godt. Som gjør deg godt! Jeg er så heldig å nå ut til og få lov til å dele dette meg deg, og å komme i kontakt med utrolig mange vakre mennesker. Noen sier sosiale medier er overfladisk, men for meg er det terapi, glede og så ekte. Jeg deler det som er meg, det som opptar meg, på godt og vondt.

I går fikk jeg en mail fra min kunde May Kristine med en setning som traff meg midt i hjerte. Hun skrev at hun nå kunne skifte på sengen uten å tenke over det, energien strakk bare til.

Da jeg leste dette rant tårene nedover kinnen mine, fordi det beskriver så mye. At en så liten ting, kan føles uoverkommelig, det var livet mitt. Og det er fortsatt livet til mange.

At alt må planlegges, og små ting blir store som fjell!

Det er ikke riktig, det er ikke slik det skal være!! Du vil jo kunne bake den kaken til barnet ditt, eller ha energi til den løpeturen. Du vil ikke ligge på sofaen, mens livet ditt raser forbi. Det er ikke riktig!

Nå er vi over 2200 påmeldte til foredraget jeg skal ha på tirsdag kl 20, kanskje er det nettopp fordi det er energi dere trenger? Det er jo energi vi skal snakke om! Hvordan kan du få energien tilbake?

Hvordan kan du bli som May Kristine? Hoppe opp og bare re opp den sengen, helt uten å tenke på det?

Her kan du holde av din plass

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg