Sunn hverdagskos med høstens epler

Hei og hopp, og god søndag!

Jeg har hatt en jobbdag i dag, sånn er det når du driver for deg selv, i hvert fall for det meste. Heldigvis er jeg så heldig å ha verdens beste jobb, så jeg klager ikke. Når jeg sitter hjemme og jobber i helgen må jeg jo kose meg litt ekstra, men det blir gjerne noe sunt. Nå som høstens epler er på sitt beste, bruker jeg gjerne dem. Ikke minst har jeg cravings på epler om dagen, win win!

Nå sitter jeg og gjør klart onsdagens foredrag og fikser kurset mitt som begynner om noen få uker. Jeg er så heldig å ha fått med en super gjeng, og jeg kunne ikke tenkt meg en bedre reise å få være med på frem mot jul. Etter jul blir jeg jo borte i mammaperm, og da er det lenge til jeg får jobbet tett med kunder igjen, så dette skal jeg kose meg med!

Har du ikke holdt av din plass på foredraget på onsdag må du være rask, forrige uke ble det nemlig så fullt at mange ikke fikk plass. Det er bare plass til så så mange i systemet, og det var fullt før kl 20! Foredraget er gratis og kjøres over nett klokken 20, du kan melde deg på her 😉

Vi skal snakke om hva du bør spise til frokost, og hva du må gjøre for å få mer energi i hverdagen! Snu den onde spiralen og komme i gang rett og slett!

Tilbake til godsakene!

Denne “retten” er utrolig enkel å få til, samtidig som den er såå god! Jeg har servert den på mange jentekvelder, utrolig deilig, og så poppis!

Du kan også bruke denne som frokost, men da må du øke mengdene så du blir mett selvfølgelig!

Helenes epledrøm

1/2 – 1 eple (avhengig av hvor sulten du er)

1/2 ts smør eller kokosolje

Kanel

1/2 ts sukrin eller kokossukker, stevia, eller lignende (kan også droppes helt)

1/2 – 1 dl cottage cheese

1/2 – 1 dl vaniljekesam

En ss hakkede nøtter eller granola

Smelt smøret i en panne eller liten kjele. Del eple i små biter og ha det i pannen. Ha over kanel og søtning.

Bland kesam og cottage cheese I en skål og legg over de varme eplene. Vil du ha en melkefri variant kan du bruke kokoskrem pisket med søtning eller havreyoghurt.

Dryss eventuelt over granola, det var jeg tom for, må få handlet!

Nytes sakte, gjerne med noen du er glad i <3

7 kommentarer

Siste innlegg