Nede for telling og ultralyd

  •   

I forigårs følte jeg meg bare verre og verre utover kvelden og endte opp med å sovne tidlig. Jeg kjennes rett og slett ut som jeg har fått influensa, er det mulig? Nesen er tett og renner om hverandre, ingen mat smaker og hele kroppen verker. Jeg skal ikke lyve, det er ganske kjipt å være så dårlig i tillegg til smertene i ryggen og halsbrann.

Jeg vil bare ligge i sengen, men det er helt uutholdelig med de sure oppstøtene og halsbrannen. Jeg hater å klage, for jeg er jo så utrolig takknemlig for å være gravid. Samtidig er jeg jo som andre gravide, jeg har ikke et perfekt svangerskap fordi vi slet. Det hadde jeg heller ikke forventninger om.

I går ringte de fra Ullevål og jeg fant ut at de måtte flytte timen min for ultralyd til denne torsdagen. Jeg skal sjekke om morkaken min har trukket seg opp, slik jeg skrev om her. Dessverre betyr det nå at Jonna ikke kan være med meg, og siden han heller ikke fikk vært med sist synes jeg det var ganske trist. Utrolig hvordan den minste ting kan vippe deg av pinnen når du er gravid. Jeg ble rett og slett litt lei meg av hele greia. Jeg hadde gledet meg sånn til å se lille igjen sammen med Jonna, noe vi ikke har gjort siden uke 14. I tillegg er jeg jo nervøs for resultatet, selv om jeg vet at det ordner seg for de aller fleste.

Det er ikke helt min erfaring at det bare ordner seg, og jeg er liksom redd for at det skal skje noe nå, etter at alt har vært så bra med lille siden jeg ble gravid. Dette er noe jeg bare må jobbe med, det er kun jeg som kan forandre 😉

Ville uansett komme med en liten update, så vet dere hvorfor det er stille her <3

Siste innlegg