Hjemmelaget uro

Her kommer et sent innlegg – denne dagen har nemlig gått i et! Jeg begynte med en slapp morgen i sofaen, men så fikk jeg mail om at det siste utstyret var klart hos barnas hus så da kastet jeg meg i bilen for å hente. Nå gleder jeg meg til å dele med dere – nå er virkelig alt på plass her og vi er så klare for lille som skal komme <3

Jeg stod og skrapte bil i 25 minutter i sted (!!) litt av et vær til Oslo å være. Etter barnas hus gjorde jeg noen ærender før jeg dro hjem og laget en stor porsjon tomatsuppe og bakte kake. I dag har vi hatt de fire kommende besteforeldrene på besøk – så koselig!

I dag hadde jeg lyst til å vise dere det siste jeg har laget, en hjemmelaget uro. Jeg har sett disse i noen nettbutikker, men så tenkte jeg at dette kunne jeg veldig enkelt sy selv. Det kan du også, for her trenger du virkelig ingen kunnskap om søm! Da jeg søkte litt på nettet så jeg at Jenny Skavlan har laget en liten film der hun lager en som ligner.

Du trenger:

Hvitt stoff – jeg brukte ullfilt

Stoff til regndråper – jeg brukte dette

Gulltråd

vatt

Saks, papir og penn for å lage mal

Slik gjør du:

Det første jeg gjorde var å tegne og klippe ut en mal. Så klippet jeg ut to biter til stor sky, to til liten og ti til regndråper.

Jeg brukte så gulltråd til å sy to og to biter sammen. Skyene stoppet jeg med litt polyestervatt, mens regndråpene sydde jeg bare sammen.

Tilslutt brukte jeg gulltråd til å sy regndråpene i ulike høyder under skyene og de to skyene sammen. Alt ble altså laget for hånd, veldig enkelt.

Nå er jeg heldig og har en mamma med sy- og strikkerom, men jeg tipper du kan finne alt du trenger på stoff og stil eller panduro hobby.

Nå skal jeg strikke litt i sofaen før det er natten. Jeg får dødsvondt i ryggen når jeg gjør for mye, særlig støvsuging er døden. Så jeg bygger meg opp og hviler armene så går det fint å strikke litt. Jeg liker å ha noe å holde på med 🙂

Det er så sprøtt at hun kan komme når som helst, i morgen går jeg inn i uke 39, altså fullgåtte 38 uker.

Vi gleder oss sååå masse <3

21 kommentarer

Siste innlegg