Rommet til lillemor

Inneholder reklame

Nå er rommet til vår lille prinsesse ferdig og jeg har gledet meg sånn til å vise frem! Det er jo så grått ute om dagen, så jeg får ikke helt til lyset på bilder, men nå får du i hvert fall sett litt.

Hun skal ikke en gang bo her før en stund, men jeg har alle klærne hennes her og ikke minst har jeg virkelig kost meg med å lage dette rommet. Så du kan på en måte si at rommet er mest for meg, hehe. Kanskje noen som kjenner seg igjen? Jeg er i hvert fall fullt klar over at et eget rom med masse stæsj ikke er noe en nyfødt trenger, men det er så koselig å gå og fikse og ordne, brette klær og pakke stellebagen. Nå er hun snart her og jeg kunne ikke gledet meg mer!

Den lekreste bleiekaken fra min fine venninne Amanda, hun skulle blitt proff på dette 😀

Sengen hennes er sponset av barnas hus som jeg er så heldig å være ambassadør for. Den heter stokke mini sleepy og jeg synes den er så lekker! Denne skal stå på rommet vårt den første tiden, men jeg ville ha den på rommet for å ta bilder først. Uroen fikk jeg av venninner i babyshower, den er kjøpt hos wallwbeck.

Bildene på den ene eveggen er fra desenio, men de på bildet over har jeg kjøpt hos etsy og printet ut selv. Også her har jeg brukt rammer fra desenio. De er limt opp med borrelåsteip fra chlas olsen, og jeg vet at de er fryktelig skeive. Skal få rettet på dem en dag 😉

Vognen vår er også sponset av barnas hus, og den kan du lese om i eget innlegg her. Jeg er så glad jeg gikk for bugaboo buffalo, jeg ser at mange mammaer skryter sin oppi skyene. Nå ser den ut som noe fra pimp my ride, men det er bare fordi den står midt i rommet og fungerer fint som oppbevaring.

I dag har formen virkelig vært dårlig, men jeg har jo uansett vært snødd inne. Dessverre ble Jonna også kjørt på av en brøytebil, uff, ikke greit med all denne snøen i Oslo. Dere ler vel bare av oss oppi Nord?? Nå har jeg hatt besøk av bestis Anne, spist glutenfrie pannekaker og nå skal jeg se på film i sofaen.

Laget du barnerom til din lille?

Hvis det er ting dere lurer på hvor er fra er det bare å spørre i kommentarfeltet <3

59 kommentarer

Siste innlegg