Granola med smak av salt karamell

lage sin egen musli er bde enkelt og s godt! Nr kunder spr om de kan kjpe granola m jeg desverre skuffe...crusli er som spise knust safarikjeks, alts mer som lrdagsgodt enn frokostmat. Rene kornblandinger er jo greit, men de smaker s kjedelig!

Nr du lager din egen granola kan du sev bestemme hva som skal oppi, hvilken smak du vil ha og hvor mye sukker den skal inneholde. Denne versjonen smaker salt karamell, men er helt sukkerfri, tenk det!



Granola med smak av salt karamell

6 dl kokosmasse (revet kokos)

5 dl malte mandler (kjp ferdig eller mal selv)

3 dl fr (jeg tok 1 dl linfr, 1 dl solsikke og 1 dl sesam)

1/2 ts salt

2 ts kanel

1 dl fibersirup, sukrin gold (du kan bruke honning eller lnesirup, men da blir den ikke sukkerfri)

1 dl vann

4 ss smr

Bland alle de trre ingrediensene rett i en langpanne.

Ha over fibersirup og vann og rr s godt du kan.

Dert smr utover og sett pannen inn i ovnen p 160 grader.

Etter 5 minutter kan du ta ut pannen og rre ut smret.

Stek granolaen til den blir gyllen, mens du rrer hvert kvarter. Min stod inne i ca 45 min, men pass p, ovner er ulike!

Jeg strr noen ss av denne p cottage cheese eller kefir, p smoothie, r r sjokolademousse eller s tar jeg en bit rett fra boksen. Nam <3

I dag har jeg vrt p en superst butikk og kaf i Oslo som jeg gleder meg til vise dere bilder av senere! Ha en super lrdag s lenge <3

23 kommentarer

S kjempegodt ut :)

Ha en god lrdag

Det der er virkelig noe for meg. Salt karamell m vre noe av det beste som finnes, haha !!

REBECCA HOLDER: Smaker helt fantastisk!!

Hva er fordelen med fibersirup? Fr jeg kjpt p helsekost? Dette s bare nydelig ut 😊

Anette: Det er sukkerfritt og basert p et spesielt fiber :) Kjpes p helsekost eller funksjonellmat.no :)

Og denne m jeg bare prve, den hrtes helt fantastisk ut :) siden den er sukker fri tenker jeg kanskje lage en krukke med denne til bestefar til jul siden han har diabetes :)

Katharina: Jeg pleier ogs lage slike krukker til jul, veldig koselig lage og koselig gi bort! <3

Kan man bruke vanlig sukrin i steden for sukrin gold?

Kathinka: det kan du! kan hende det ikke blir s sterk karamellsmak da, men godt for det!! <3

S kjempegodt ut! Bruker du bde fibersirup og sukrin gold eller kun fibersirup?:)

Lise: Du kan velge en av dem :D

Hei! Bltlegger du frst?😊

Anita: Denne er ikke bltlagt, du kan eventuelt bltlegge ntter og fr, for s trke dem i ovn p 80 grader i ca 12 timer :)

Bruker du fibersirup clear eller gold? :)

Kristine: Jeg har brukt gold her, men begge kan brukes :)

Hvordan oppbevarer du dette? Har tatt det p glass, men skal det lagres kjlig eller i romtemperatur?

Eva: Jeg har den fremme :) men kommer jo an p hvor lenge du vil ha den :)

Denne oppskriften var utrolig god 😍⭐️

Isabel: Min favoritt ogs!! tusen takk <3

Anita Helen

Fantastisk god. Siden den er s super p vaniljeyoghurt, prvde jeg en vri p tilslrte bondepiker. Eplemost nederst. Str med granola, vaniljeyoghurt- og nytt lag med granola. Det var suksess!!! Mye bedre enn krem og str!! Sndagsdessert!

Anita Helen: s deilig!! :)

Jeg laget denne i gr, og kjresten og jeg er helt frelst!!! Det ble hjemmelaget granola, vanilje kesam, frosne bringebr, noe opptint jordbr og blbr og granateple. Himmelsk :D

Anne: S koselig hre!! Jeg elsker den selv <3

Skriv en ny kommentar