Vårt julehjem

I dag våknet jeg fire (!!) og fikk ikke sove igjen. Jeg ble så lei av å ligge og kave i sengen at jeg tilslutt ga opp og stod opp for å jobbe. Nå har jeg julegodt i ovnen, er på min andre kaffekopp og har fått gjort unna en del, deilig!

Plutselig er vi langt ut i desember og julen nærmer seg med stormskritt, men i år har jeg ikke hentet frem så mye pynt. Jeg har hatt en voldsomt ryddebehov i det siste og kastet, gitt bort og solgt (sjekk finnannonsene mine her) masse. Det er så deilig å få litt luft her hjemme, så det har ikke fristet å fylle hele leiligheten med nisser og engler. Jeg har utrolig lyst til å pusse opp og kjøpe masse nye møbler, men vi vil vente til vi kjøper noe selv. Da skal jeg ha en langt mer minimalistisk stil, jeg gleder meg!

Dette lille treet kjøpte vi i fjor etter mye mas fra meg. Jonna synes ikke det var så fint, men jeg klarte å overtale ham og da det stod klart pyntet her hjemme var han solgt. Det gir meg utrolig mye julestemning, samtidig som det ikke blir too much. Når vi får større plass etterhvert skal jeg ha dette i gangen eller på kjøkkenet, og ha et ordentlig tre i stuen.

Julestjernen er kjøpt på annen etasje på Lambertseter senter, en helt nydelig butikk.

Lille hjerte <3

På torsdag hadde vi igjen besøk fra freska (sponset), så nå skinner gulvene i takt med treet. Det er helt himmelsk med vaskehjelp og jeg er så glad jeg bestemte meg for å jobbe med dem. Nå skal vi i juleselskap hos gode venner, sukkerfritt julegodt er selvfølgelig med 😉

Ha en deilig lørdag skjønne <3
 

9 kommentarer

Siste innlegg