Siste sjanse – bli med klokken 20

I dag har jobb jobbet på spreng for å få ferdig foredraget jeg skal holde i dag via nett. Jeg kjenner det kiler ganske bra her jeg sitter, nå er det nemlig over 800 som har reservert plass i kveld! Jeg har aldri holdt foredrag for så mange, ei heller invitert så mange “inn i stuen min” og vært så personlig som jeg skal være i kveld.

Har du ikke meldt deg på har du fortsatt mulighet ved å klikke på denne linken eller bilde under 🙂

Jeg håper vi sees <3

  1. Hei hei :D:D
   Først vil jeg bare rose deg kraftig for et veldig bra foredrag.
   Det skinner så godt igjennom at du er lidenskapelig interessert i feltet ditt og virkelig kan det du snakker om.
   Jeg rakk ikke se alle punktene du hadde på “reparerende mat”,
   så lurte på om du bare kunne nevne dem kjapt?
   Tusen takk igjen 🙂
   Klem <3

  2. Takk for kjempe fint og spennende foredrag i går. Du nevnte probiotika, vet at man kan ta dette i pilleform, men er dette noe du anbefaler og evt noen merker du anbefaler mer enn andre? Vet at fermentert mat er bra å spise, men jeg er ikke helt der med å lage masse sånn selv.

  3. Det var kjempebra foredrag, Helene.
   Du sprer mye nyttig kunnskap. Håper flere folk får øynene opp etter hvert. Kjenner meg veldig igjen i det at mange går rundt og føler seg slitne, det opplever jeg ofte med folk jeg omgås eks på jobb er det mange som føler seg slappe etter lunsj og da tenker jeg mitt:”Hva annet kan man forvente eyter inntak av kneippbrød?”, men jeg sier ikke noe, samtidig er det synd at mange helt unødvendig ikke er den beste utgaven av seg selv.
   Jeg sliter med kviseutbrudd og er spent på det hjelper å være 30 dager uten meieriprodukter😊
   Jeg lurer på, regnes sukrin gold som kunstig søtning? Jeg bruker å strø litt over smoothien.

  4. Hei Helene!
   Har et spørsmål ift kollagen. Har kjøpt det pulveret du bruker fra iHerb. Det jeg lurer på er om det smaker noe av det? Tenker på hva jeg kan tilsette det i, eks te, vanlig kaffe med melk? 🙂

  5. Hei! Veldig bra foredrag i går 🙂 har fulgt deg lenge, kjekt å se at du fortsatt engaSjerer deg. Spennende! Jeg bare lurte litt på hva du tenker angående fiskepålegg. Makrell i tomAt er jo feks veldig sunt, men inneholder en del sukker. Samme gjelder sild. Masse omega-3, men de sildesortene du kan kjøpe på butikken inneholder også mye sukker. Har du noen tanker om dette?

  6. Hei 🙂 Takk for gratis foredrag i går, det var veldig spennende! Jeg har et spørsmål til deg og lurer på om gurkemeie er et godt kosttilskudd å ta? Jeg sliter med nervesmerter og er egentlig ganske så desperat etter og prøve ut alt 🙂
   Håper du vet noe om dette 🙂 Ønsker deg ellers en kjempefin dag <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg