hits

Middag hos Duggurd

  • 02.07.2016 kl. 17:55

Denne uken var jeg så heldig å få bli med min venninne bak bloggen Smak av himmel til gårdsbutikken Duggurd. Det er over et år siden jeg skrev om Duggurd sist, og etter sommeren skal jeg tilbake og gi dere et skikkelig innblikk i hva denne butikken har å tilby. Dette er en gårdsbutikk som selger knuskren mat og råvarer til å bli glad av. Du finner blant annet gelatin, økologiske nøtter, gressforet kjøtt, upasteuriserte oster, honning, te, surdeigsbrød og så mye mer! Jentene som driver Duggurd brenner virkelig for ekte mat og er så dyktige på det de gjør. Duggurd er nå for det meste flyttet fra øverland gård over til nett, der de har en rekke abonnenter som du kan få rett på døren. Kjøtt, kraftbein, brød, grønnsaker, kraft (!!!)  og så mye mer. Sjekk ut nettsiden deres!

Du kan også følge Duggurd på facebook.

Her kommer et lite bildedryss fra kveldens mat, glemte jo helt å ta bilder av oss, det får bli neste gang!

DSC07122Vannkefir med mynte og en skvett øko hvitvin

DSC07125Hjemmelagede fermenterte grønnsaker, smaker helt fantastisk til middagen.

DSC07132Økologisk naturvin

DSC07134Duggurd sitt lekre lokale <3

DSC07136Økologisk og ubestrålt krydder

DSC07140 DSC07143Ren hudpleie uten skadelige ingredienser

DSC07144 DSC07146Gelatin i løsvekt!

DSC07149Vi fikk servert pulled pork, ovnsbakte gulrøtter, surdeigspita, salat, hjemmelaget dressing med geitemelk og surkål. Sååå deilig!!

DSC07154Tusen takk for meg jenter, jeg gleder meg til neste gang! Har du vært på duggurd?

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helene Ragnhild

Velkommen! Jeg heter Helene Ragnhild og har en stor lidenskap for naturlig mat og sunn livsstil, og en bachelorgrad i ernringsfysiologi. I denne bloggen vil du finne inspirasjon til leve sunnere, lytte til din egen kropp og finne hverdagslykke. Jeg hper jeg kan inspirere nettopp deg<3 Etter flere r som prver er jeg endelig gravid! Flg gjerne min reise mot bli mamma februar 2018 <3 Kontakt: helene.ragnhild@gmail.com

Sk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no