hits

Kremet sukkerfri is

  • 23.05.2016 kl. 19:38

Inneholder sponset produkt

Jeg slang sammen sukkerfri is i går kveld og serverte en bolle til Jon Anders da han kom hjem fra trening. Jeg holdt nesten pusten da han smakte, for jeg var så spent på om dette kunne være noe for ham også. Selv elsket jeg den, men jeg liker alt som inneholder bær og kokos. Jeg må jo skryte litt da han faktisk spiste alt og vi kunne kose oss med sunn is sammen! Det er ikke så ofte han har lyst på det sunne jeg lager, ikke fordi det ikke er godt, men fordi det typ ikke smaker cola. Så når noe blir mer enn godkjent hos ham, da vet jeg at jeg må dele det på bloggen!

sukkerfri isDet har også haglet inn snaps med spørsmål om oppskriften, og nå skal dere ikke måtte vente lenger ;)

sukkerfri is

Sukkerfri is alá Helene

20 frosne jordbær

2 dl bringebær

1 ts lecithin (kan sløyfes, men gir bedre konsistens)

En scoop vaniljeprotein (jeg bruker dette)

Kokosmelk til ønsket konsistens (jeg brukte aroy-d fra kartong)

sukkerfri isKjør alle ingrediensene i en kraftig blender. Begge mine blendere (vitamix og raw fuel fra wilfa) har en slags blande stang som kalles tamper. Den er veldig praktisk når du skal lage smoothie bowl og is. Du kan også bruke en kraftig stavmikser.

Begynn med ca en dl kokosmelk og øk mengden mens du blender til du akkurat får massen til å gå rundt. Jeg brukte kokosmelk fra kartong, men du kan bruke all type væske. Stopp blenderen for å skrape ned kantene hvis det trengs.

sukkerfri isServer isen umiddelbart! Dette er nok til to gode prosjoner, så halver hvis du lager til én. Jeg toppet med kokos og bipollen. Denne er det bare å nyte, min nye favoritt!

sukkerfri isI dag har jeg jobbet med kurs hele dagen og lagt ut modul 4. Det vil si at vi allerede er i uke 4 ar kurset og det går som det suser! Jeg gleder meg til å tilby flere kurs fremover, for dette synes jeg er så gøy! Etter mange timer på stumpen dro jeg på trening før jeg tok meg en runde på meny. Det er så farlig det, når en er sulten blir det gjerne alt for tungt å drasse hjem i tillegg til alt for dyrt. Nå har vi akkurat spist middag og koser oss med game of thrones før det blir tidlig i seng.

Har du ikke fått mulighet kan du fortsatt ta mitt gratiskurs «slik blir du kvitt søtsug» her.

2 Kommentarer

Lise

24.01.2018 kl. 00:00
Denne er blitt min favoritt. Jeg har n laget den mange ganger, og familien min elsker den. I dag var det tomt for jordbr, da erstattet jeg det med frosne blbr. Det er ogs supergodt, og gikk fint sammen med bringebr. Tusen takk for super oppskrift 🌞

Helene Ragnhild

24.01.2018 kl. 08:42
Lise: S herlig hre, tusen takk Lise <3

Skriv en ny kommentar

Helene Ragnhild

Velkommen! Jeg heter Helene Ragnhild og har en stor lidenskap for naturlig mat og sunn livsstil, og en bachelorgrad i ernringsfysiologi. I denne bloggen vil du finne inspirasjon til leve sunnere, lytte til din egen kropp og finne hverdagslykke. Jeg hper jeg kan inspirere nettopp deg<3 Etter flere r som prver er jeg endelig gravid! Flg gjerne min reise mot bli mamma februar 2018 <3 Kontakt: helene.ragnhild@gmail.com

Sk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no