Enkel chiagrt med kokos og bringebr

  • 06.09.2016 kl. 07:04

Da chiafr frst kom til Norge var det bde mystisk og fremmed. N har blitt tatt inn i vre hjerter og finnes til og med p matbutikken.

Det spesielle med chiafr er at de sveller i vske og kan faktisk holde s mye som 12 ganger sin egen vekt. Dermed kan de brukes til lage grt, eller en slags pudding. Chiafr er rike p fiber, de metter godt og de fr i gang magen. De er ogs svrt rike p omega 3 og mineraler!

Jeg synes chiagrt passer godt som mellommltid. Det er lett lage p forhnd (det m jo faktisk det) og er lett ha med seg. Som regel lager jeg denne veldig enkle varianten som jeg ville dele med dere i dag. Den er forresten uten sukker, melk og gluten ;)

Helenes chiagrt

2 dl lett kokosmelk (jeg bruker rema sin)

2 ss chiafr

3 drper stevia (jeg synes det holder i denne)



Ha alle ingrediensene i et glass og rist godt. Jeg har brukt et gammelt peanttsmrglass. Sett i kjleskapet over natten.

Fr jeg drar hjemmefra fyller jeg opp glasset med frosne br og strr over litt hakkede ntter eller kokosmasse. Brene fungerer som et kjleelement og holder grten kald frem til lunsj <3





Bruker du chiafr?

10 Kommentarer

Camilla T

06.09.2016 kl. 09:20
S digg! ☺️

Hva er dine tanker om intermittent fasting?

Henriette Celin

06.09.2016 kl. 09:37
S utorlig god ut <3

Anette

06.09.2016 kl. 10:57
Det ser godt ut 😊 Jeg bruker chiafr til overnattet grt (din oppskrift) og til chia-kokos-kuler. Samt at jeg bruker ko eplemos med gelatin og chiafr (gel med chiafr) som 2-ringen elsker 😊 Er det noe maksgrense p mengde chiafr per dag?

Kristine Larsen

06.09.2016 kl. 12:16
S helt fantastisk godt ut!

Nina Bakke

06.09.2016 kl. 12:36
Digg :D Vi lager chiiapudding innimellom :D Rrer ofte inn litt youghurt til minstemann fr servering nr minstemann fr det :D

Helene Ragnhild

06.09.2016 kl. 14:32
Nina Bakke: Det er helt supert <3

Inger Ann Berg

06.09.2016 kl. 16:32
Lurt ha frosne br p toppen (lunsj). Lurer p om det gr bra ta med p fly utenlands?

Helene Ragnhild

06.09.2016 kl. 19:07
Inger Ann Berg: Det ville jeg ikke turt, har mistet yoghurt fr...hehe

Mia

07.09.2016 kl. 09:19
Jeg pleier lage chia fresca. Det er s godt :) Srlig om sommeren!

Helene Ragnhild

08.09.2016 kl. 10:45
Mia: Nam <3

Skriv en ny kommentar

Helene Ragnhild

Velkommen! Jeg heter Helene Ragnhild og har en stor lidenskap for naturlig mat og sunn livsstil, og en bachelorgrad i ernringsfysiologi. I denne bloggen vil du finne inspirasjon til leve sunnere, lytte til din egen kropp og finne hverdagslykke. Jeg hper jeg kan inspirere nettopp deg<3 Kontakt: helene.ragnhild@gmail.com

Sk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits