Jeg måtte lyve litt

Hei hei <3

Som dere sikkert skjønner har jeg måttet lyve litt i det siste. Jeg har nemlig ikke vært hjmme hos mamma og pappa og jobbet i helgen. Klokken 11.30 på fredag overrasket jeg min kjære venninne Anne på jobb for å ta henne med på utdrikningslag! Søsteren hennes og jeg er begge forlovere og vi har planlagt denne turen i mange måneder. Etter mange møter, telefoner og meldinger, lukket facebookgruppe med alle jentene og detaljert planlegging er jeg så sykt ofrnøyd med hvor utrolig bra denne turen ble!

Anne og jeg bodde på en suite som vi hadde pyntet med masse stæsj. Der kune vi også ha vors begge dagene så det var koselig. På lørdagsmorgen, etter frokost, tok vi turen til Gøteborg escape house som anbefales på det varmeste. Utrolig gøy, skummelt og en perfekt aktivitet for å komme i stemning og bli bedre kjent. På lørdagen var vi også på Hagabadet, et veldig fint spa der vi hadde et eget rom, vin, frukt, morgenkåper og kos. Ellers har det blitt mye drikke, fest, god mat og utfordringer til bruden. Ganske snille oppgaver da ;)

Noe av det beste var på vorset på lørdag da jeg spilte av en film jeg hadde laget med brudgommen. Da hun var ute og reiste sist snek jeg meg ned til leiligheten deres og stilte ham spørsmål om Anne. Vi spilte det hele inn på film også måtte Anne gjette hva han hadde svart før vi viste svaret. Det var både søte og drøye spørsmål, også fikk jeg ham til å forklare bakhistoriene osv. Det var så gøy, fordi hun gjettet nesten alt perfekt, de er så søte <3 Tusen takk til Kai som stilte opp, du er sporty!!

Jon Anders har vært på utdrikningslaget med brudgommen så vi er begge relativt reduserte. Nå skal jeg ta meg en lang dusj, lage meg en kopp te og krype opp i sengen. Nå skal jeg heldigvis ikke drikke på en stund og neste gang skal jeg prøve endel triks jeg har lest meg til, og dele de med dere hvis det fungerer. Hangover no more, hehe.

Jeg håper dere har hatt en fin helg også gleder jeg meg til å være ernæringshelene i morgen. Det er utrolig hvor mye jeg savner mine normale rutinger når jeg er borte altså, sunn mat forever <3

P.S. Såååå gøy at så mange har meldt seg på foredragene mine! Det er jo bare helt rått! 50% av plassene er allerede tatt så vær rask hvis du vil være med. Du finner påmelding her.

20 kommentarer

Jeg ønsker deg en fin søndagskveld :-)

Victoria Larsen: Tusen takk <3

Vad kul och överraska en kompis :)

Herlig:)) ønsker deg en flott søndagskveld:)))

Sølvi waage: Takk i lige måte!

haha gøye oppgaver:-D

Helene Ragnhild du er virkelig en god venninne :)

Hei! Jeg har meldt meg på foredraget onsdag. Når får vi mail angående oppsett og hvordan man kommer inn på det osv? :)

Karolina: Hei Karolina, se ny mail fra meg i dag! Stor klem <3

Så gøy og så flinke dere har vært! :)

elisebr: Tusen takk <3

Tiden takk for inspirerenede og flott blogg! Jeg lurte på om du kunne poste et innlegg om hva du lager til middag i løpet av en uke, og hva du spiser til frokost. Kanskje du allerede har skrevet et slikt innlegg? Jeg synes det er vanskelig å finne nye sunne middagsretter. Har du forresten hørt eller lest boken "Deep Nutrition"? Har du noen tanker om den? Ønsker deg en nydelig mandagskveld.

Kristi: Det er så lite motiverende å ta bilder av maten på ettermiddagen, det er faktisk en stor grunn til at jeg poster lite middager, hehe. Jeg kan absolutt lage et innlegg, men det blir nok ikke sånn her er alt jeg spiste. Mer hvordan jeg legger det opp :D

Jeg har hørt om den ja, men ikke fått lest den selv, nå måtte jeg kjøpe den gitt! :D

Hei du, ser ut som du har kost deg:)

et lite spm ang snap i dag, ser du har d-vit i kjøleskapet, hvorfor? står at den skal oppbevares i romtemp, har den jeg også nemlig;)

maren: alltid hatt den der, bare tenkt at det var best. Hvis det står romtemp stemmer det :D

Blir det flere sjanser på foredraget? Virket veldig spennende, men dessverre klaffet ingen av tidspunktene:(

Sigrid: Melder du deg på tirsdag kan du få tilsendt opptak :)

Skriv en ny kommentar