hits

Supersjokoladen jeg spiser hver dag

  • 20.02.2017 kl. 19:50

Adlinks

Det er s mange som tror at det kutte sukker betyr at du m kutte all kos, og ikke minst SJOKOLADE!! Det gjr meg trist, for hva er vel et liv uten sjokolade? Ikke et jeg vil leve i hvert fall!!

Har du ikke blitt overbevist om kutte sukkeret eller trenger hjelp anbefaler jeg deg virkelig ta mitt sukkerkurs! Det er helt gratis og du finner kurset ved klikke her!

Jeg lager opp store mengder sjokolade som jeg har i fryseren. S gr jeg og mumser en bit til kaffen daglig, det m jeg ha <3 Denne sjokoladen er r, sukkerfri, full av nringsstoffer og kan regnes som en krysning av grnnsak og vitaminpille. Den kan du alts nyte med den beste samvittighet. Da jeg var hos gynekologen sist stakk jeg innom Anette p fryaklinikken og la noen igjen til henne. Etterp fikk jeg melding om at dette var s godt s det burde jeg begynne selge ;)

Fr du maser om at det er mange ulike ingredienser, hr n her. Det er supersjokolade det er snakk om, og da m du ha noen basisvarer. Det er ogs noen du kan kutte, om du ikke har dem. Du kan til og med kjpe r sjokolade, min favoritt finner du her. Det er linker til ingrediensene i oppskriften ;)

Helenes supersjokolade

100 gram kakaomasse

50 gram kakaosmr

30 gram kokossukker eller sukrin gold

4-5 drper stevia

1,5 ss lecithin

1,5 ss ricebran (kan slyfes, men bruk da mer stning og lecitihin)

Noen dryss med havsalt

Jeg har fylt mine sjokolader med hampfr, gojibr og bipollen, men her kan du bruke akkurat det du vil. Ntter, fr, trket frukt (uten tilsatt sukker) eller peanttsmr.

Hakk kakaomasse og kakaosmr, da gr det mye raskere smelte. Smelt s begge i vannbad. Dette gjr du ved koke opp en kjele med litt vann i og trekke til side. S setter du en bolle som tler varme (jeg bruker en stor tekopp) med kakaomasse og smr i oppi vannbadet og rrer innimellom til alt er smeltet.

Tilsett alle de andre ingrediensene (med unntak av fyllet) og rr godt. Smak til at du synes stningen er bra!

Jeg fyller formene med fyllet jeg nsker fr jeg heller over sjokolade og vips - min egen supersjokolade!!



Nytes med verdens beste samvittighet og del gjerne med alle du er glad i, sjokolade er virkelig lykke <3

23 Kommentarer

Hege Kristin

20.02.2017 kl. 19:56
nam :D

Helene Ragnhild

21.02.2017 kl. 08:41
Hege Kristin: :D <3

Ane

20.02.2017 kl. 21:22
h! Namnamnam! 😍😍 Dette SKAL prves! 😄😄

Helene Ragnhild

21.02.2017 kl. 08:41
Ane: Elsk <3

Monica

20.02.2017 kl. 21:57
S gode ut 😍 hvordan er karbo innholdet i de?

Helene Ragnhild

21.02.2017 kl. 08:41
Monica: Relativt lavt, men bruker du sukrin er det veldig lite ;)

Positivt For Deg

20.02.2017 kl. 22:42
Ooooohh YES ❤⭐! You rock vennen- dette skal jeg lage nr jeg har ftt tid til shoppe inn ingrediensene 😂

Helene Ragnhild

21.02.2017 kl. 08:42
Positivt For Deg: Tusen takk sta <3 gleder meg s til vi skal kose oss p farris <3

Amalie Hansen Snnesyn

21.02.2017 kl. 00:21
h dette s skikkelig godt ut! S kan det jo nytes med god samvittighet ogs :-D M prves!

Helene Ragnhild

21.02.2017 kl. 08:42
Amalie Hansen Snnesyn: Deilig <3

Dazzy

21.02.2017 kl. 00:27
Wow, ser godt ut!

Helene Ragnhild

21.02.2017 kl. 08:42
Dazzy: S godt <3

Anette

21.02.2017 kl. 10:56
Sjokoladen ser alldeles nydelig ut, sikkert mye bedre enn Freia sin 😊 Tenk at man kan spise sjokolade med god samvittighet, for en lykke. Hva er forskjellen p kakaomasse og kakaopulver?

21.02.2017 kl. 11:43
h det s deilig ut😊 Dette m prves👏🏻

Kunne nske at sunne matvarer var billigere og det usunne dyrere. Men snn er det ikke dessverre :/

Helene Ragnhild

21.02.2017 kl. 11:57
Anonym: Akkurat nr det gjelder hjemmelaget sjokolade er det vel ikke s billig, i hvert fall ikke kjpe inn alt. Men s er det aller meste av sunn mat ellers billigere, nr en lager selv!

Elevele

21.02.2017 kl. 19:47
De s veldig gode ut og jeg er ikke en gang veldig glad i sjokolade :P

Helene Ragnhild

22.02.2017 kl. 14:33
Elin Slen: :D

Julie

24.02.2017 kl. 19:27
Hei Helene! Fikk s lyst lage hjemmelaget sjokolade i kveld, men har ikke kakaomasse. Hvor mye kakaopulver ville du brukt her istedet tror du? :)

Helene Ragnhild

24.02.2017 kl. 20:07
Julie: Hmm, du m i hvert fall bruke mer kakaosmr og blir nok ikke helt det samme, men kanskje 3-4 ss :D klem <3

Ns

02.03.2017 kl. 10:39
Skal det ikke vere kakaopulver i oppskriften?

Sg veldig god ut😊

Helene Ragnhild

02.03.2017 kl. 11:45
Ns: Nei ;)

Inger

03.03.2017 kl. 10:58
Da har jeg laget supersjokolade, men jeg lurer p to ting:

1. Setter du de direkte i fryseren, eller en svipptur innom kjleskapet frst?

2. M jeg bruke silikonformer, eller fungerer det ogs p vanlig isbitelementer?

Blir spennende se om jeg fr til lsne de fra formen.....

Helene Ragnhild

03.03.2017 kl. 11:19
Inger: Det velger du selv, jeg putter dem rett i frys for da gr det raskest.
Du kan sikkert bruke isbitformer, men jeg har ikke prvd det selv. Lsner de ikke kan du prve litt varmt vann p formens underside ;)

Skriv en ny kommentar

Helene Ragnhild

Velkommen! Jeg heter Helene Ragnhild og har en stor lidenskap for naturlig mat og sunn livsstil, og en bachelorgrad i ernringsfysiologi. I denne bloggen vil du finne inspirasjon til leve sunnere, lytte til din egen kropp og finne hverdagslykke. Jeg hper jeg kan inspirere nettopp deg<3 Etter flere r som prver er jeg endelig gravid! Flg gjerne min reise mot bli mamma februar 2018 <3 Kontakt: helene.ragnhild@gmail.com

Sk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no