En oppfordring til deg <3

  • 13.04.2017 kl. 09:34

Jeg har så mye energi om dagen og det er så utrolig deilig, jeg kunne virkelig ikke vært mer takknemlig! Likevel kjenner jeg at hodet mitt trenger noen dager helt fri, og da mener jeg helt. Nå er vi på fjellet og skal nyte påskedagene sammen. Jeg skal ikke sitte på mac eller mobil, men være tilstede, strikke og lese bok.

Vi tar inn utrolig mye informasjon hver dag. Det er snap, insta, instastory, nettaviser, tv, reklamer, blogger osv...Jeg kjenner i hvert fall at det kan bli mye i perioder. Jeg er helt sikker på at det ikke er bra å være på hele tiden, derfor har jeg jobbet masse med å være helt av. Jeg svarer ikke alltid på snap, og i hvert fall ikke hvis jeg er i bursdag til venninnen min eller ligger på sofaen med Jonna. Da må jeg være tilstede!

Jeg oppfordrer virkelig deg til å ta fri disse dagene. Vær tilstede med dem du er glad i. Ikke sitt og se på bilder på insta av andre som fester eller har en familielykke som du tror at du ikke har. Det er så lett å sammenligne dine gråværsdager med andres glansbilder.

Vær takknemlig og vær deg! Ta fri og kos deg <3

Jeg ønsker deg en nydelig påske med marsipan, lam, kortspill, krim og kos! Sender deg en stor påskeklem <3

1 Kommentar

Statera Marit Ebeltoft

13.04.2017 kl. 15:24
Det er så nødvendig og deilig å kunne være tilstede, logge av.. Ja nei, da logger vi av da :D Kos deg! <3

Skriv en ny kommentar

Helene Ragnhild

Velkommen! Jeg heter Helene Ragnhild og har en stor lidenskap for naturlig mat og sunn livsstil, og en bachelorgrad i ernæringsfysiologi. I denne bloggen vil du finne inspirasjon til å leve sunnere, lytte til din egen kropp og finne hverdagslykke. Jeg håper jeg kan inspirere nettopp deg<3 Kontakt: helene.ragnhild@gmail.com

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits